Taj problem rijesi s njim.....samo timsko takmicenje, sebe ne mogu vidjeti bez mojih suigraca entera i HZ4EVERa

Taj problem rijesi s njim.....samo timsko takmicenje, sebe ne mogu vidjeti bez mojih suigraca entera i HZ4EVERa
Dobrovoljac ili sto bi susjedi rekli, dragovoljacHZ4EVER wrote: 06 Apr 2025, 20:44 Jek ko propitao ko je, odakle je.. ili je famijarno/prijateljska šema pa mu dadoše čekić?![]()
Dobar prijedlog. Evo od mene ide boja
Red, rad, disciplina i bez talasanjatastatura wrote: 06 Apr 2025, 18:11 ako nista bilo bi fer da nam kazes kako ces zapoceti ovu vladavinu.
npr. ja vjerujem da bi zadobio povjerenje citavog foruma kada bi wengera banovao do kraja sezone za pocetak.
#samokazem
Daj nam timsku!
A moze i policajac, ne mora sve na vatrogascetarpi do bagro wrote: 04 Apr 2025, 09:04Mislim da bi neki vatrogasac trebao biti mod, simbolicno jeSemir! wrote: 03 Apr 2025, 12:46Nije ni rečeno/najavljeno da će se u ovoj fazi riješiti problem moderacije, niti da će se baviti time. Srediće se i to. Predugo su i forum, a psebno sajt bili na autopilotu, da bi se sve sredilo preko noći.VEDOpitar wrote: 02 Apr 2025, 23:16 Fali ovde idalje moderatorske snage. Razumijem poraz, razocarenje, nastavak tmurnog perioda i vjerovatno jos jedne sezone bez osvojenog trofeja, kriminalne forme ekipe, itd. ali seruckanje po imenu kluba i pljuvanje istog na forumu navijaca tog istog kluba je morbidno i debilno. Valjda se ti genijalni pojedinci nadaju da ce se neko sentimentalno uznemiriti jer oni eto nece vise nikad doci na stadion.![]()
Predlazem wengeraSemir! wrote: 07 Apr 2025, 09:42 Ako se još neko želi pridružiti moderatorskom timu, da pomogne Vedi, konkurs je otvoren![]()