Forum

Pitanja i prijedlozi u vezi rada stranice. Obavijesti o stranici i forumu.
Locked
pOZz
Gargamel himself
Gargamel himself

Re: Forum

Post by pOZz »

hz_semir wrote:
pOZz wrote:Prijedlog: Da se ukine anketa koja se stavlja za svaku utakmicu.

Razlog?

Na svakoj drugoj temi se postavljaju pitanja ko je to zaboga glasao za poraz Sarajeva te koliko ima štrumfova na forumu bla bla bla. Također se tu "uzdižu" ultramegagiga navijači koji uvijek prognoziraju da će Sarajevo pobjediti i da su oni ti pravi istinski navijači. :) I naravno, uvijek dođe do svađe, teških riječi pa nekad i banana. Nepotrebno.

S obzirom da su rezultati ankete uvijek unaprijed poznati (da li je to dobro ili loše, o tome bi se dalo razgovarati) te uz prethodno objašnjene razloge, mislim da se te ankete trebaju ukinuti. ;)
Do nekih boljih vremena...
biconi
FKS U SRCU

Post by biconi »

qwertz wrote:Novi sam na forumu, ovo mi je prvi post, pa mozda malo previse za prvi upis, ali...

Mislim da je apsolutno nepotrebno ogranicavati nove clanove po bilo kojem principu. Prijedlozi da npr. odredeni podforumi budu zatvoreni, podjela clanova na one koji mogu samo citati, registracija preko provjerenih clanova, pa dotle da se registracija na forum u potpunosti zakljuca.... :?

To su pogresne metode prema mom misljenju. Potrebno je osmisliti jasan, mozda i malo stroziji pravilnik sa predvidenim sankcijama, odrediti aktivne moderatore i samo se drzati toga.

Jer, ovo je forum navijaca (u bilo kojem smislu) F.K.Sarajevo i kao takav treba biti otvoren za razmjenu informacija i misljenja, a ne neki forum zatvorenog tipa za "odabrane" clanove.

Pozdrav

e,vala brate aferim... :DA:
"Samo ima jedan grad sa bedema što gleda,sa Trebevića,Huma,u korito Bosne.Tamo je moj dom."

Image
Dino!
-----
-----

Post by Dino! »

biconi wrote:
qwertz wrote:Novi sam na forumu, ovo mi je prvi post, pa mozda malo previse za prvi upis, ali...

Mislim da je apsolutno nepotrebno ogranicavati nove clanove po bilo kojem principu. Prijedlozi da npr. odredeni podforumi budu zatvoreni, podjela clanova na one koji mogu samo citati, registracija preko provjerenih clanova, pa dotle da se registracija na forum u potpunosti zakljuca.... :?

To su pogresne metode prema mom misljenju. Potrebno je osmisliti jasan, mozda i malo stroziji pravilnik sa predvidenim sankcijama, odrediti aktivne moderatore i samo se drzati toga.

Jer, ovo je forum navijaca (u bilo kojem smislu) F.K.Sarajevo i kao takav treba biti otvoren za razmjenu informacija i misljenja, a ne neki forum zatvorenog tipa za "odabrane" clanove.

Pozdrav

e,vala brate aferim... :DA:

Pozdrav i tebi novi clane. Ne znam gdje si na ovom forumu vidio da registracija ide preko provjerenih clanova, zatim da se registracija potpuno zakljucava do podjele na clanove koji samo mogu citati? Da nisi pogrijesio forum.

Ovdje moras biti registrovan, a registracija je jednostavna, da bi citao i pisao. Ako nisi registrovan, mozes citati odredjene podforume, odredjene ne mozes.

Stranica www.fksinfo.com i forum iste je osmisljen i stvoren kao mjesto svih navijaca FKS bez ikakve podjele. Tako je bilo, tako ce uvijek i biti.

Lijep pozdrav.
I kada suti Sarajevo pjeva, I kada zmiri svjetlucaju mu oci
Suzama kisa u oluk se slijeva, Sarajevo ce biti, sve drugo ce proci!
Volim Sarajevo!
O'Grayso
Dijasporac

Post by O'Grayso »

ja mislim da momak nije govorio o trenutnom stanju na forumu nego o nekim ranijim prijedlozima nekih clanova foruma...
ko tebe kamenom, ti njega poluosovinom od Stojadina
ammar_ilijas
FKS U SRCU

Post by ammar_ilijas »

ma sve je ovo dobro ja ne bih ništa mijenjao
"...sjever pamti te, Puljiću Vedrane..."
pOZz
Gargamel himself
Gargamel himself

Post by pOZz »

Ne znam da li ste upoznati sa problemom oko uploada slika. Poruka sljedeća:

It was not possible to determine the dimensions of the image.
vjecnobordo
Kontraš

Post by vjecnobordo »

Denise, ruke ti se pozlatile. Znam da je zamorno banovati sve one koji su noćas psovali i sl., ali te molim da nikog ne preskačeš i samo nastaviš.
Štaviše, kolika god naša frustracija bila, nazivanje njihovih igrača garama i sl. nije prikladno isto kao ni u normalnim uslovima. Čak nazivanje Rumuna pogrdnim imenima, po pravilniku, nije dozvoljeno. To je jednako tome kada vrijeđamo Srbe, Hrvate i sl.
Sreća i ljubav,ponos i nada,
ime mog kluba - ime mog grada!
Denis!
Disciplinska komisija
Disciplinska komisija

Post by Denis! »

Eh, lista kaznjenih napokon update-ovana. Imali ste sedmicu-dvije fore dok nisam imao office-a pa nisam vidio ko je upozoravan do sad, nekima se posrecilo, sad sam tek vidio. Bogami neki su se vratili starim nacinima cim sam malo popustio (nenamjerno).

p.s. Da ne bi bilo pitanja sto se nox-a tice, on je poodavno banovan samo nije dodan na listu.
Vedran Puljić
Butmiran
FKS U SRCU

Post by Butmiran »

pOZz wrote:Ne znam da li ste upoznati sa problemom oko uploada slika. Poruka sljedeća:

I mene ovo zanima.
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ
BordoBijeli
-----
-----

Post by BordoBijeli »

Butmiran - Postavljeno 02.Sep i dalje bez odgovora! wrote:
pOZz wrote:Ne znam da li ste upoznati sa problemom oko uploada slika. Poruka sljedeća:

I mene ovo zanima.

I mene iskreno zanima u cemu je problem jer pokusavam vec neko vrijeme da postavim NOVI signature ili neku sliku u post kad se pojavi ovo:

"It was not possible to determine the dimensions of the image"

;)
BordoBijeli
-----
-----

Post by BordoBijeli »

Original 1987 wrote:banujte feru,nema veceg debila,sta jos treba da uradi da se banuje

hahaha,a jest kralju upravi si

fera-hordas wrote:aa primam narudbe za ovu majicu:

http://i36.tinypic.com/14oafdc.jpg

cijena po dogovoru(vise je jeftinije)!
nije udruzenje! posebna stampa!

Kad procitam ovaj post i vidim da lik nije banovan sa foruma onda se pitam u cemu je problem?!
Daj ba banujte ovog balavca pa nek se vrati na forum kad odraste,valjda postoje neka pravila! ;)

Ako nastavi vako dalje naci ce se neka budala da kupi majicu i naplatit ce mu batinama!Pomozite liku da se rijesi belaja!
LOL :D
ASDF
-----
-----

Post by ASDF »

Image

Evo ga rade sada slike?

Nema na cemu!
The Infamous
FKS U SRCU

Post by The Infamous »

neka ostane anketa,smao izbacite pobjedu ekipe koja igra protiv Sarajeva
EMIR SELIMOVIC 04.01.1985-28.09.2010.
Neka ti je lahka zemlja brate moj!

Oni zele da postanu kraljevi podzemlja
a ja bi da im unistim “zelju” kao horde zla :)

Keep calm and STA JE TU JE!!

UPRAVA NAPOLJE!
pOZz
Gargamel himself
Gargamel himself

Post by pOZz »

Demokratski. :P :D
zigson
Abd Ibraković

Post by zigson »

pOZz wrote:Demokratski. :P :D

stavite kao za kladionicu, 1, X i kao treca opcija 1X 8)
Grb sto kuca, umjesto srca u nasim grudima...
Locked