8. godina FKSinfo.com - nova verzija V4
- ultraelektrika
- Ne da na Hebiba
Re: 8. godina FKSinfo.com - nova verzija V4
Ko je pokupio email adrese korisnika foruma?
Semire hvala ti !
ultraelektrika wrote:Ko je pokupio email adrese korisnika foruma?
Jel to i tebi doslo?

Ovo je fakat cirkus postao.
Taj lik je banovan sa foruma zbog toga.
Ako vam šta znači imate izvinjenje od mene
Ako vam šta znači imate izvinjenje od mene
I meni je stigao mail. A kakav je forum u pitanju, zna li se? Onako, informativno.
Za mene je ovo jedini pravi forum FKS. Ako ne udjem bar 5-6 puta dnevno, fali mi nesto, nije mi to to.
Samo FKSINFO!!!
Za mene je ovo jedini pravi forum FKS. Ako ne udjem bar 5-6 puta dnevno, fali mi nesto, nije mi to to.
Samo FKSINFO!!!
- Hz_Fojnica
- Referent za rodne listove
Gracić pravi novi info

fksinfo 2004, a počinju iz kantonalne
On voli Sarajvo, pravi je hordaš
Husref Musemić dobio otkaz!!!
Husref Musemić dobio otkaz!!!
Već 15+ godina ulazim svakodnevno na Info i teško da ga išta može zamijeniti, ali žalosno je "tamo neko" digne forum i osposobi sve za dva dana što se ovdje moli godinama. Nemam veze s tom novom domenom, osim što sam i ja dobio invite za registraciju, no ipak vjerujem da je to tamo sve napravljeno iz revolta.
Ne podržavam ovo sa mailovima, ali ako već niko ne želi odvojiti jedan dan da sve napravi nemam ništa protiv da "tamo neko" pokuša nešto. Na kraju je jedino bitno gdje će ljudi čitati/pisati i to je jedino relevantno
Ne podržavam ovo sa mailovima, ali ako već niko ne želi odvojiti jedan dan da sve napravi nemam ništa protiv da "tamo neko" pokuša nešto. Na kraju je jedino bitno gdje će ljudi čitati/pisati i to je jedino relevantno

hitman wrote:Već 15+ godina ulazim svakodnevno na Info i teško da ga išta može zamijeniti, ali žalosno je "tamo neko" digne forum i osposobi sve za dva dana što se ovdje moli godinama. Nemam veze s tom novom domenom, osim što sam i ja dobio invite za registraciju, no ipak vjerujem da je to tamo sve napravljeno iz revolta.
Ubi nas nostalgija realno kao i u svemu, svi ulazimo i dalje, a nije ni 5% kvaliteta što je bilo
Info je bio sila godinama, ni zvaničnu stranicu kluba nismo imali, ni fan shop, sve je išlo preko Infa koji su to radili, video klipovi, slike, majice, forum bio sa puno kvalitetnijom diskusijom.
Odavno niti ima slika, niti izvještaja, niti artikala, niti kvalitetne administracije i diskusije (Lerdi, Smaja, Malta, zigson, zjc, ostatak Info tima...), pola tema te baci na sredinu, inaš par nickova koji se javljaju samo kad zijanimo ili samo kad dobijemo da provociraju, ali sve po pravilima foruma.
I poštujem sve, posao, porodica, samo Sema od tog tima je bio uključen, ali ne kontam što se nikome nije vjerovalo da nastavi gurati priču i dalje...
- tarpi do bagro
- FKS U SRCU
Man3 wrote:hitman wrote:Već 15+ godina ulazim svakodnevno na Info i teško da ga išta može zamijeniti, ali žalosno je "tamo neko" digne forum i osposobi sve za dva dana što se ovdje moli godinama. Nemam veze s tom novom domenom, osim što sam i ja dobio invite za registraciju, no ipak vjerujem da je to tamo sve napravljeno iz revolta.
Ubi nas nostalgija realno kao i u svemu, svi ulazimo i dalje, a nije ni 5% kvaliteta što je bilo
Info je bio sila godinama, ni zvaničnu stranicu kluba nismo imali, ni fan shop, sve je išlo preko Infa koji su to radili, video klipovi, slike, majice, forum bio sa puno kvalitetnijom diskusijom.
Odavno niti ima slika, niti izvještaja, niti artikala, niti kvalitetne administracije i diskusije (Lerdi, Smaja, Malta, zigson, zjc, ostatak Info tima...), pola tema te baci na sredinu, inaš par nickova koji se javljaju samo kad zijanimo ili samo kad dobijemo da provociraju, ali sve po pravilima foruma.
I poštujem sve, posao, porodica, samo Sema od tog tima je bio uključen, ali ne kontam što se nikome nije vjerovalo da nastavi gurati priču i dalje...
Jasno mi je da ljudi imaju obaveza, nisu vise duzni da slikaju, snimaju itd. Al’ jedan update se moze odraditi pa makar.
Mrzim hitmana, mikiSa, BenkuMersudina, Anonimnog i Tastaturu!
Kad se sjetim prije cekas video hordanja i izvjestaj ko ozeblo sunce, jos mi u glavi ona uvodna spica sa izvjestaja tekmi i hordanja..
R.I.P Vedran Puljic
Mas_Hero wrote:Kad se sjetim prije cekas video hordanja i izvjestaj ko ozeblo sunce, jos mi u glavi ona uvodna spica sa izvjestaja tekmi i hordanja..
Koja tacno? Ja pamtim dvije

VEDOpitar wrote:Mas_Hero wrote:Kad se sjetim prije cekas video hordanja i izvjestaj ko ozeblo sunce, jos mi u glavi ona uvodna spica sa izvjestaja tekmi i hordanja..
Koja tacno? Ja pamtim dvije
E jbga hahahaha ne znam kako da ti opisem, ja mislim da je to ona prva
R.I.P Vedran Puljic
što je ba j4l3 trajno banovan? 

Ne interesuje me ko je u pitanju, ali bas mi shega da banujes ljude koji sabrini jebu od do, a zazmiris na oba oka kad se psuje bilo kome drugom u klubu. 

hitman wrote:što je ba j4l3 trajno banovan?
Jer nije kakav čovjek, cavuljica mala.
(kao i ti)