8. godina FKSinfo.com - nova verzija V4

Pitanja i prijedlozi u vezi rada stranice. Obavijesti o stranici i forumu.
Post Reply
KRV
FKS U SRCU

Re: 8. godina FKSinfo.com - nova verzija V4

Post by KRV »

KrupiZuka wrote:A pošto vam očito nije bilo najjasnije zbog čega konkretno ban:
-Vi kada pišete mi ne možemo niti želimo da mislimo "Jel on ovo ovako ili onako mislio"
Vidimo šta je napisano i na osnovu toga djelujemo.

-isto tako ne želimo niti imamo mogućnosti da djelujemo na vaša lična uvjerenja sa kojima idete kroz život, ako je u vašem društvu i okruženju normalno nazivati ljude "Niggerima, majmunima i slično" neka vam bude i dalje, ali na forumu neće biti dozvoljeno.

Hajd' da i tebi pokusam nacrtati ko ovom tvom sto mu none vire......

Orangutan je kompliment kakav James moze dobiti, i NEMA NIKAKVE VEZE SA BOJOM KOZE!! Kontas li ti to i tvoji istomisljenici? On nije nazvan tako zbog BOJE KOZE ili rasizma, nego jednostavno i SAMO zbog ponasanja na terenu, prema sudijama kao i protivnickim igracima. Znaci, samo da ponovim da njegov kompliment nema veze sa BOJOM KOZE! Nema veze jel James bijel, crn, smedji, zuti ili zeleni.

Eto pomozite mi i napisite ovdje na koju vas on zivotinju posjeca kad onako mlati rukama, zalijece se prema sudijama i unosi se u lice protivnickim igracima, ako ne na neku vrstu majmuna?

Ja imam prijatelja, kao i clanova porodice koji nisu bijele koze (da se neko ne uvrijedi) kao i "milion" prijatelja koji su americki-afrikanci kako ih zovu u Americi.....i nikad se ni jedan nije licno uvrijedio cak su se i slozili samnom da Jamesovo ponasanje lici na majmuna u kavezu, kad gledmao zajedno NBA i ovog debila kako igra......

Ako ti ovaj post nece otvoriti oci, ne znam sta ce....ja sa ovim zavrsavam na tebi James u NBA.

Meni licno je veca uvreda da te neko naziva rasistom nego da jednog igraca iz NBA nazoves majmunom radi ponasanja na terenu - NE RADI BOJE KOZE!!!!

Eto, 6 puta sam ponovio isto, i ako sad ti to ne kontas, kao i ovaj tvoj sto mu vire noge.......onda vam ja ne mogu pomoci, potrazite je negdje drugo......
MI SMO DIVOVI!
KrupiZuka
FKS U SRCU

Post by KrupiZuka »

KRV wrote:
KrupiZuka wrote:A pošto vam očito nije bilo najjasnije zbog čega konkretno ban:
-Vi kada pišete mi ne možemo niti želimo da mislimo "Jel on ovo ovako ili onako mislio"
Vidimo šta je napisano i na osnovu toga djelujemo.

-isto tako ne želimo niti imamo mogućnosti da djelujemo na vaša lična uvjerenja sa kojima idete kroz život, ako je u vašem društvu i okruženju normalno nazivati ljude "Niggerima, majmunima i slično" neka vam bude i dalje, ali na forumu neće biti dozvoljeno.

Hajd' da i tebi pokusam nacrtati ko ovom tvom sto mu none vire......

Orangutan je kompliment kakav James moze dobiti, i NEMA NIKAKVE VEZE SA BOJOM KOZE!! Kontas li ti to i tvoji istomisljenici? On nije nazvan tako zbog BOJE KOZE ili rasizma, nego jednostavno i SAMO zbog ponasanja na terenu, prema sudijama kao i protivnickim igracima. Znaci, samo da ponovim da njegov kompliment nema veze sa BOJOM KOZE! Nema veze jel James bijel, crn, smedji, zuti ili zeleni.

Eto pomozite mi i napisite ovdje na koju vas on zivotinju posjeca kad onako mlati rukama, zalijece se prema sudijama i unosi se u lice protivnickim igracima, ako ne na neku vrstu majmuna?

Ja imam prijatelja, kao i clanova porodice koji nisu bijele koze (da se neko ne uvrijedi) kao i "milion" prijatelja koji su americki-afrikanci kako ih zovu u Americi.....i nikad se ni jedan nije licno uvrijedio cak su se i slozili samnom da Jamesovo ponasanje lici na majmuna u kavezu, kad gledmao zajedno NBA i ovog debila kako igra......

Ako ti ovaj post nece otvoriti oci, ne znam sta ce....ja sa ovim zavrsavam na tebi James u NBA.

Meni licno je veca uvreda da te neko naziva rasistom nego da jednog igraca iz NBA nazoves majmunom radi ponasanja na terenu - NE RADI BOJE KOZE!!!!

Eto, 6 puta sam ponovio isto, i ako sad ti to ne kontas, kao i ovaj tvoj sto mu vire noge.......onda vam ja ne mogu pomoci, potrazite je negdje drugo......

Odgovor na ovo što si ti napisao, imaš već u mom gore navedenom.
Ukoliko vi u raji to tako radite, slobodno.
Ovdje neće moći, jer to za sobom povlači i 1001 drugi problem.
Tebi će se dopustiti to, naredni će doći i reci mi u raji crnogorce nazivamo lažnim srbima, treći će doći i reci opet nešto svoje, i gdje onda da mi napravimo granicu?

Zbog toga, bez toga.

Ps: i sad opet beze lika prozivaš, pa majka mu stara
KRV
FKS U SRCU

Post by KRV »

Ja ga vise necu zvati i nazivati tom vrstom (ili bilo kojom drugom vrstom) majmuna, ali si ti isto tako mogao pobrisat ili upitat zasto, pa bi bilo cistije i znao bi zasto ga zovem tako (nema veze sa bojom koze)

Mater mi opsuj, ali me ne zovi rasistom, jer je to najnize sto mozes uraditi, najjadnije i najbezobraznije. Ali eto, to je dozvoljeno na forumu......vrijedjati na takav nacin clanove foruma.....nazalost!

smajlikojipovraca
MI SMO DIVOVI!
KrupiZuka
FKS U SRCU

Post by KrupiZuka »

KRV wrote:Ja ga vise necu zvati i nazivati tom vrstom (ili bilo kojom drugom vrstom) majmuna, ali si ti isto tako mogao pobrisat ili upitat zasto, pa bi bilo cistije i znao bi zasto ga zovem tako (nema veze sa bojom koze)

Mater mi opsuj, ali me ne zovi rasistom, jer je to najnize sto mozes uraditi, najjadnije i najbezobraznije. Ali eto, to je dozvoljeno na forumu......vrijedjati na takav nacin clanove foruma.....nazalost!

smajlikojipovraca

Pa onda mi više nećemo imati nikakvih nesporazuma :DA:
A tebe niko nije nazvao tako iz čista mira, nije niko ustao i rekao eh odo malo Krva zvati rasistom.
A ukoliko se ponovi da te neko naziva tako, odnosno bili koga, onda će biti sankcija.

Drago mi je da smo riješili probleme.
Casper_kb
Hoće da se baci s balkona

Post by Casper_kb »

Ovo me sada podsjeca kao u Americi, kada za crnca ili kako se to kaze sada "kulturno" da je majmun odma se misli da ga zoves radi boje koze, a kada ti sad u raju kazes gdje su svi bijelci :"de ba nemoj glumiti majmuna", ili "vidi te ko majmun skaces", onda se to "logicno" odnosi na ponasanje.
Slazem se sto si rekao da tvoje privatno okruzenje i prica ne treba da bude kao normalna pojava svuda, ali evo ja niti znam KRV_a niti ista a shvatio sam njegove rijeci bas kao ponasanje, boja mi nije bila ni na kraj pameti, valjda jer ne razmisljam o tome.
Ali ok, svako ima svoje, postujem.
Ja limvo limvo limvo mosa bete
i mosa bite bite bite jemda sve
sa verasje ces ticu suna smupje
rajvoSa limvo te!

S' istoka, PA ŠTA?!?!?!
Dzemal Berberovic #23 Leon Benko #21 Alen Skoro #7
Adis_Hordas_ilijas
FKS U SRCU

Post by Adis_Hordas_ilijas »

E da mi je znat ko stoji iza profila "KrupiZuka" dao bi 5 konvertibilnih maraka, ili platio dva hambrugera ko tetke na stadionu u restoranu cim bude prva domaca tekma sa navijacima :D
Hz_Fojnica
Referent za rodne listove

Post by Hz_Fojnica »

Adis_Hordas_ilijas wrote:E da mi je znat ko stoji iza profila "KrupiZuka" dao bi 5 konvertibilnih maraka, ili platio dva hambrugera ko tetke na stadionu u restoranu cim bude prva domaca tekma sa navijacima :D

E da si rekao cevapi :)
Adis_Hordas_ilijas
FKS U SRCU

Post by Adis_Hordas_ilijas »

Moze do 5KM :D
VEDOpitar
FKS U SRCU

Post by VEDOpitar »

Adise ti bi ekskluzivu za petaka :D e jebiga jarane
Galatasaray
FKS U SRCU

Post by Galatasaray »

Adis_Hordas_ilijas wrote:E da mi je znat ko stoji iza profila "KrupiZuka" dao bi 5 konvertibilnih maraka, ili platio dva hambrugera ko tetke na stadionu u restoranu cim bude prva domaca tekma sa navijacima :D

Eto te ko Braco gumena glava... "Bićete nagradjeni, da li će to biti porcija ćevapa ili kila jabuka, ali bićete nagrađeni" :slavlje1
AragornX
FKS U SRCU

Post by AragornX »

A čemu uopšte toliko pretjerivanje s provođenjem nekih bizarnih pravila političke korektnosti i čega sve ne? Šta je to toliki problem reći da su oni lažni srbi?

Ovo nije javni forum, ovo je zatvoreni forum kojeg prati 150-200 ljudi iste etničke pripadnosti koji navijaju za jedan mali klub iz male države.I sad je kao tu problem za crnogorce reći da su lažni srbi, ali je uredu istim načinom davati imena i nazive drugim klubovima i ljudima koji prate iste u ovoj ligi? :D Da ne budem krivo shvaćen, za mene će ŠB uvijek biti kamenjarsko ustaška lištica, "zrinja" lažni mostarski klub, ovi iz manjeg entiteta aka genocidna tvorevina... ali nemojte onda selektivno određivati gdje je granica ovoga.Jedno kao može, drugo ne može, a isto sranje.Nije ovo Skandinavija, niti će ikad biti.

Dok se na ovakvim stvarima glumi autoritet, istovremeno puštamo trolanje tema koje su predviđene za ozbiljniju priču, puštaju se lični sukobi članova foruma, vrijeđanje, itd. ?
Zauvijek u svojim srcima, brata cuva bordo armija.
mikiS
Кобре Дабре! Ко бре? Да бре!

Post by mikiS »

AragornX wrote:kojeg prati 150-200 ljudi iste etničke pripadnosti

Otkud ti ovaj podatak? Ja koliko znam nije tačno.
Ljutio me Alaim...
AragornX
FKS U SRCU

Post by AragornX »

mikiS wrote:
AragornX wrote:kojeg prati 150-200 ljudi iste etničke pripadnosti

Otkud ti ovaj podatak? Ja koliko znam nije tačno.

I ja bi s drugim pasošem mogao isto za sebe reći, ali jebiga znam ustvari odakle sam. :)
Inače pun forum crnogoraca, vijetnamaca, malezijaca...
KrupiZuka
FKS U SRCU

Post by KrupiZuka »

AragornX wrote:A čemu uopšte toliko pretjerivanje s provođenjem nekih bizarnih pravila političke korektnosti i čega sve ne? Šta je to toliki problem reći da su oni lažni srbi?

Ovo nije javni forum, ovo je zatvoreni forum kojeg prati 150-200 ljudi iste etničke pripadnosti koji navijaju za jedan mali klub iz male države.I sad je kao tu problem za crnogorce reći da su lažni srbi, ali je uredu istim načinom davati imena i nazive drugim klubovima i ljudima koji prate iste u ovoj ligi? :D Da ne budem krivo shvaćen, za mene će ŠB uvijek biti kamenjarsko ustaška lištica, "zrinja" lažni mostarski klub, ovi iz manjeg entiteta aka genocidna tvorevina... ali nemojte onda selektivno određivati gdje je granica ovoga.Jedno kao može, drugo ne može, a isto sranje.Nije ovo Skandinavija, niti će ikad biti.

Dok se na ovakvim stvarima glumi autoritet, istovremeno puštamo trolanje tema koje su predviđene za ozbiljniju priču, puštaju se lični sukobi članova foruma, vrijeđanje, itd. ?

Napisano je par postova iznad zbog čega "bizarna politička korektnost"

Ni tebe nismo banovali odmah, nego smo ti editovali post, i onda si sam rekao bolje me banovat nego mi editovati post, što je i učinjeno.

Nije uopste cilj da se neko banuje, većinu stvari odradimo brisanjem ili porukom članovima i to se riješi.

Malo se sad "frka" digla oko toga ali proći će i možemo se fokusirati na Celtic
AragornX
FKS U SRCU

Post by AragornX »

KrupiZuka wrote:
AragornX wrote:A čemu uopšte toliko pretjerivanje s provođenjem nekih bizarnih pravila političke korektnosti i čega sve ne? Šta je to toliki problem reći da su oni lažni srbi?

Napisano je par postova iznad zbog čega "bizarna politička korektnost"

Ni tebe nismo banovali odmah, nego smo ti editovali post, i onda si sam rekao bolje me banovat nego mi editovati post, što je i učinjeno.

Nije uopste cilj da se neko banuje, većinu stvari odradimo brisanjem ili porukom članovima i to se riješi.

Malo se sad "frka" digla oko toga ali proći će i možemo se fokusirati na Celtic

Pa znam i ja da je napisano, ali hoće li se provoditi na svim temama, u svim prilikama ili samo kad se neko od uvažene gospode požali da smeta?

I ljudi vi ste stvarno pogubljeni skroz.Svaki dan ulazim na forum i prvi put čitam kako sam bio banovan u vezi toga. Gdje je taj ban i ko mi ga je dao uopšte? :D
Post Reply