Forum
Re: Forum
problem je tome sto oni svojim komentarima vuku nase clanove foruma na nekakve svadje koje nemaju uopste veze sa utakmicom i uveliko stete ugledu navijaca sarajeva...
tema je krenula u smjeru da se nasi clanovi njima dokazuju preko interneta, foruma... zna se gdje je mjesto za dokazivanje i branjenje imena naseg kluba, grada i grupe
tema je krenula u smjeru da se nasi clanovi njima dokazuju preko interneta, foruma... zna se gdje je mjesto za dokazivanje i branjenje imena naseg kluba, grada i grupe
Vedran Puljić
Ah, vukli ili ne, oni su rekli realno stanje a i ne primjetih da su prekršili pravila foruma. I zbog toga kažem da se tema trebala očistiti od svih onih stvari koje nemaju veze sa istom, jer ima ljudi koje interesuju mišljenja protivničkih navijača o stanju na terenu.
Ali dobro... Gazda kuće određuje kako i šta.
Ali dobro... Gazda kuće određuje kako i šta.

Do nekih boljih vremena...
ove sto traze slike treba ih odmah banovati, nije proslo ni 3 sata od utakmice oni hoce neke slike 

U Sarajevu na Koševu gori sjever cijeli, svud se čuje naša pjesma naprijed bordo bijeli, grla svoja ne štedimo Sarajevo kad bodrimo, to je istina La illahe illela mi smo Horde Zla
Sad sam se raspitivao za ove konekcije i dobio sam podatak da Šveđani imaju jednu od najjačih internet konekcija na svijetu (od 10 MB pa nadalje), pa me sad malo hastra da ne stave neki drama bitrate kojeg neće moći podnijeti ove naše konekcije (1-2 MB-a).
S tim u vezi, može li iko ispred FKSinfa kontaktirati Helsingborgovu oficijalnu stranicu i raspitati se koliki će bitrate biti i koja je minimalna konekcija s kojom će se moći gledati tekma?
S tim u vezi, može li iko ispred FKSinfa kontaktirati Helsingborgovu oficijalnu stranicu i raspitati se koliki će bitrate biti i koja je minimalna konekcija s kojom će se moći gledati tekma?
Do nekih boljih vremena...
- Peca
- Kiša pada,cvjetaju bandere,ja te volim ti si moja cura
pOZz wrote:Molba za administraciju/moderatore da otvori na sekund temu sa Veležom da ubacim par linkova pa onda da ide katanac
Haj brzinski...
"...pa sretan sam kad vidim kakvi smo to postali, unikatni prvaci, nikada kao ostali, nikad putem što hode mase suparničkih boja..."
Vedran Puljić - Pulja (1985-2009)
Vedran Puljić - Pulja (1985-2009)
pOZz wrote:Prijedlog: Da se ukine anketa koja se stavlja za svaku utakmicu.
Razlog?
Koliko ja znam, na većini stranica postoje slične ankete, za prognozu rezultata. Ali eto, ako je problem, nece se vise postavljati...
Merso oprosti !!!
- ammar_ilijas
- FKS U SRCU
hz_semir wrote:pOZz wrote:Prijedlog: Da se ukine anketa koja se stavlja za svaku utakmicu.
Razlog?
Koliko ja znam, na većini stranica postoje slične ankete, za prognozu rezultata. Ali eto, ako je problem, nece se vise postavljati...
ne dirajte anketu
"...sjever pamti te, Puljiću Vedrane..."
Ako će ljudi koji u anketama glasaju po svom vlastitom nahođenju čitati kako treba da umru, da se ubiju, da se zakopaju, da se objese, anketa nema nikakvog smisla.
VIŠE VOLIM DOMAĆI IZMET NEGO TORABIJEVU TUFAHIJU