Forum

Pitanja i prijedlozi u vezi rada stranice. Obavijesti o stranici i forumu.
Locked
East_boy
hoce podnick guzovace

Re: Forum

Post by East_boy »

NEDZAD_dbr wrote:Mislim da se treba otvoriti tema za sve osvajače trofeja Ismir Pintol. :DA:

mislim da nema potrebe

Dosadašnji dobitnici trofeja:

2002/2003 - Safet Nadarević
2003/2004 - Trofej nije dodjeljen zbog sramotne igre i nezalaganja igrača.
2004/2005 - Dzemo Berberović
2005/2006 - Matija Matko
2006/2007 - Jose do Nascimento Marciano
2007/2008 - Semjon Milošević
2008/2009 - Damir Hadžić
Sjever gori sve se ruši Bordo boja mi u duši, Sarajevo dika naša željezničar kita naša...

LB#21

MATEJ DELAĆ JEDAN JE OD NAS!
O'Grayso
Dijasporac

Post by O'Grayso »

svaki je nakon dobijenog trofeja ko po pravilu napustio klub, nadam se da nece i hadzija na kraju sezone zdimit...
ko tebe kamenom, ti njega poluosovinom od Stojadina
Semir!
-----
-----

Post by Semir! »

KuuleR La Nord wrote:svaki je nakon dobijenog trofeja ko po pravilu napustio klub, nadam se da nece i hadzija na kraju sezone zdimit...

Nije svaki, Nadar je ostao i citavu iducu sezonu u klubu.
Merso oprosti !!!
suppa
Bira Guardiolu na PES-u

Post by suppa »

Forum je opet na niske grane pao, gluposti se pisu na sve strane, od "provjerenih informacija" pa do petog desetog...
Husref Musemić je rođen u Janji 4. jula 1961. godine. Bio je prvi strijelac FK Sarajeva šampionske 1985. godine i prvi strijelac Jugoslovenske lige. Zatim prelazi u Srbijansku Zvezdu i jos igra za Hearts i Twente.
pOZz
Gargamel himself
Gargamel himself

Post by pOZz »

Prijedlog da se otvori tema za mečeve protiv Spartaka na English Discussions Only podforumu. Tamo na Utakmicama je već počela šprdancija sa jezikom, puno off-a će biti, tako da mislim da je najbolje diskusiju s njima voditi na engleskom.
Do nekih boljih vremena...
Denis!
Disciplinska komisija
Disciplinska komisija

Post by Denis! »

suppa wrote:Forum je opet na niske grane pao, gluposti se pisu na sve strane, od "provjerenih informacija" pa do petog desetog...

postavio sam na jednoj temi, evo i na ovoj:

theennis wrote:Eh ovako. Posto ste se vec bili poceli zaliti pustio sam vas dvije sedmice da vidite na sta lici forum kad se ne kaznjava.
Pregledajte sad fino forum i vidjecete koliko na njemu ima gluposti i off topica (u samo dvije sedmice).

Ovi sto su se zalili, nek' se dobro zapitaju da li ovdje trebaju rigorozne mjere ili ne.

Uglavnom od ovog trenutka vracamo se na staro, opet bih vas zamolio da pazite sta pisete.

Male izmjene:
Off topic na temi "Igracki kadar za sezonu 09/10" se nece kaznjavati ukoliko je rijec o upravi. Ali bih vas ipak zamolio da pokusate da ostavite tu temu iskljucivo vezanu za igrace.

UNFKS se oglasilo povodom uprave (nisam dzaba upozoravao da ih ne prozivate), tako da ce se daljnja prozivanja sankcionisati banom (opet ne upozoravam dzaba).

Vec ima kandidata hejbet za banove i upozorenja tokom ove dvije sedmice ali ce se sada izvuci. K'o dalje bude nastavljao, zna se, pravila vrijede za sve, pa jesam li ja u pitanju, Sema, Adis, UNFKS ili neko skroz lijevi, nebitno.
Vedran Puljić
vjecnobordo
Kontraš

Post by vjecnobordo »

Denise, molim te pojačaj prevoz za Banoviće. Opet, ovo ne vodi ni kud, pogotovo na djelu foruma rezervisanom za diskusije na engleskom gdje je 90% postova na bosanskom. Pa ima li iko oči? Bar mene to jako nervira.
Sreća i ljubav,ponos i nada,
ime mog kluba - ime mog grada!
Denis!
Disciplinska komisija
Disciplinska komisija

Post by Denis! »

vjecnobordo wrote:Denise, molim te pojačaj prevoz za Banoviće. Opet, ovo ne vodi ni kud, pogotovo na djelu foruma rezervisanom za diskusije na engleskom gdje je 90% postova na bosanskom. Pa ima li iko oči? Bar mene to jako nervira.

jebga pisalo se u toku one dvije sedmice dok sam "kulirao" :D zadnji postovi su svi na engleskom... a ovo ostalo... jebiga... kako je evropa hejbet postova ima pa ne mogu sve ni da pohvatam...
Vedran Puljić
Denis!
Disciplinska komisija
Disciplinska komisija

Post by Denis! »

UBACENO NOVO PRAVILO ZBOG INTERNET HULIGANSTVA.

PAMET U GLAVU!
Vedran Puljić
SPARTACUS
FKS U SRCU

Post by SPARTACUS »

Jel' ban ide na usera ili na IP adresu, mislim koja svrha onda banovica ako odmah mogu prijaviti drugi akaunt i nastaviti citati i pisati?
Denis!
Disciplinska komisija
Disciplinska komisija

Post by Denis! »

SPARTACUS wrote:Jel' ban ide na usera ili na IP adresu, mislim koja svrha onda banovica ako odmah mogu prijaviti drugi akaunt i nastaviti citati i pisati?

nemas bas puno efekta kod banovanja IP adrese kad dosta raje dobije novu kad se ponovo konektuje...
Vedran Puljić
Semir!
-----
-----

Post by Semir! »

SPARTACUS wrote:Jel' ban ide na usera ili na IP adresu, mislim koja svrha onda banovica ako odmah mogu prijaviti drugi akaunt i nastaviti citati i pisati?

Postoji mogucnost bana i na usera i na IP, najcesce se banuje username, jer kakva je svrha banovanja IP adrese, kada danas gotovo svi koriste DSL pristup internetu, sa generickom IP adresom, samo bespotrebne komplikacije.
Merso oprosti !!!
nidze07
FKS U SRCU

Post by nidze07 »

Ako moze ikako da se sankcionisu bilo kakve rijeci koje upucuju na rasizam. To ne prilici clanovima ovog foruma.
Semir!
-----
-----

Post by Semir! »

nidze07 wrote:Ako moze ikako da se sankcionisu bilo kakve rijeci koje upucuju na rasizam. To ne prilici clanovima ovog foruma.

Ako misliš na riječi tipa "crnjo" ili "garo", po meni to nisu rijeci koje upucuju na rasizam, nego tipicni zargon. Drugo bi bilo da ih neko zove "majmuni" ili "gorile", to je vec vrijeđanje, ali po meni ovo je nesto kao tepanje, slicno kao sto svi govorimo "bošnje", a ne "bošnjaci" ;)
Merso oprosti !!!
pOZz
Gargamel himself
Gargamel himself

Post by pOZz »

Primjedba. :)

Mislim da je bespotrebno zatvaranje teme na engleskom dijelu foruma, jer ipak je bilo dosta normalnih forumaša sa njihove strane sa kojma se moglo razgovarati. Ako se već trebalo nešto poduzeti, to je čišćenje teme od nekih komentara. Također, ne razumijem zbog čega su ona dvojica dobila ban. Pa mislim, vrlo je jasno i normalno da će imati različite komentare prije i poslije dolaska u Sarajevo jer oni nisu navikli na torturu naše policije i evidentno kršenje ljudskih prava na svakom koraku u ovoj zemlji. A ovdje se mogu vidjeti njihovi uslovi, tako da je potpuno razumljivo njihovo razočarenje i ogorčenje.

Eto, nadam se da ćete imati u vidu ove činjenice i da će tema biti opet otključana. :) Nema ljutnje. ;)
Do nekih boljih vremena...
Locked