Forum
- MirneSacir
- Šatro VIP
Re: Forum
U mene se ne vide smajlijijijiji, u starim postovima se ne vide dakle pomenuti, smajlijijijijiji :p
Vide se sad ovamo sa desne strane odakle ih biram da ih metnem dok pisem i moram reci i za ove - ja smajlija i govana :p
Ovo mora da je Sema probbir'o, jer se jos od davnina zna za njegov ANTukus - izmedju Milana i Intera on probr'o ove sugavije :p
Vide se sad ovamo sa desne strane odakle ih biram da ih metnem dok pisem i moram reci i za ove - ja smajlija i govana :p
Ovo mora da je Sema probbir'o, jer se jos od davnina zna za njegov ANTukus - izmedju Milana i Intera on probr'o ove sugavije :p
Istinski VIP ovog foruma
Mogu mi promijenit potpis, ali ne mogu promijeniti mene (h)
nego ljudi bil se na ovaj naš forum mogli ubacit smajlij poput onih na hz.ba 
Sjever gori sve se ruši Bordo boja mi u duši, Sarajevo dika naša željezničar kita naša...
LB#21
MATEJ DELAĆ JEDAN JE OD NAS!
LB#21
MATEJ DELAĆ JEDAN JE OD NAS!
- MirneSacir
- Šatro VIP
Moj ti pOZz, hoce ba da nas zavade, vidis da stvaraju kavgu medju nama, ne bi li se porjeckali, ali ti si pametan, znas da se ne vrijedi kavgadjiti sa mnom 
Istinski VIP ovog foruma
MirneSacir wrote:Moj ti pOZz, hoce ba da nas zavade, vidis da stvaraju kavgu medju nama, ne bi li se porjeckali, ali ti si pametan, znas da se ne vrijedi kavgadjiti sa mnom
ja sto je ovaj forum posto pacifisticki... nikog zavadit ne mozes
Vedran Puljić
- NEDZAD_dbr
- FKS U SRCU