Forum

Pitanja i prijedlozi u vezi rada stranice. Obavijesti o stranici i forumu.
Locked
Jux071
FKS U SRCU

Re: Forum

Post by Jux071 »

Treba ovo sve ugasiti 10-ak dana posto je ocito da su ljudi dobro frustrirani i da se nista dobro nece izroditi iz ovog pisanja, a eventualno hladjenje svima bi dobro doslo, da se malo slegne sve.
...let's bow our heads and let the trumpets blow...
KRV
FKS U SRCU

Post by KRV »

Nije me bilo neko vrijeme, opravdano, nisam citao ni jednu drugu temu osim ove.....samo bi se javio ovdje da prokomentarisem par zadnjih stranica.

Ne trebas dalje ici nego zadnje 2 stranice, procitaj komentare pojedinih likova i sve ce ti biti jasno!

Zalosno je ovo sto se pise, zalosno je to sto se pokasava NA SVE MOGUCE NACINE napraviti ss.ba forum ilil klix, a kako mi se cini, pojedini likovi su bas i uspjeli u tome.

Jedno mi nikad nece biti jasno, ZASTO se igracima (kao i upravi i SS) psuje na forumu (pogotovo ovom)? ZASTO? da budes veca faca? mangup? klosar? ZASTO?

Svaki clan ovog foruma zna gdje je klub, gdje je stadion, gdje igraci treniraju, izlaze, jede, duvaju piju, puse shishu...pa bujrum brate......*** IM UNAZAD 4 KOLJENA, pljuni ga, razbij mu stakla na autu, pucaj mu u koljeno, prebij ga bejzbol palicom, udari ga bokserom medju oci.......tu se pokazi kao MANGUP, mani se corava posla na forumu iza tajnog imena......lako je ovdje MANGUP biti.

I onda kad se nadju 2 budale, jeste vrijedjam 2 clana administracije, jednog sada trajno banovanog i sebe, da pokusaju koliko toliko da od ovog foruma naprave NORMALAN forum, slomljenog srca banujuci nekad ili cesto svoje licne PRIJATELJE........jer su zasluzili kresenjem pravila foruma, sta se desilo u zadnjih par dana nije fer i posteno prema ove dvije budale.

Iz tog razloga vas i ja napustam, kao administrator/moderator (koji god kurac sam bio zadnjih par godina), od danas samo citanje, jer ne mogu bez FKS zivjeti, necu se trajno banovati, jer je ovaj forum dugi dio mog zivota i dio moje porodice. Posto nemam tu SRECU da se vidjam i druzim sa mojim prijateljima sa ovog foruma (uzivo), ostajem tu radi NORMALNIH insana, clanova ovog foruma.

A vi ostali (ne bih vas nazivao imenima), lako ce te se prepoznati....sad uzivajte, psujte igracima familije, nazivajte ih pogrdnim imenima, budite FACE i MANGUPI ovog foruma, uspjeli ste napraviti kopiju foruma ss.ba i klix (FUJ FUJ FUJ FUJ, smajlikojipovraca).

Trazili ste.......evo vam ga!

Uzivajte :nazdravi
MI SMO DIVOVI!
C-YA
FKS U SRCU

Post by C-YA »

Jux071 wrote:Treba ovo sve ugasiti 10-ak dana posto je ocito da su ljudi dobro frustrirani i da se nista dobro nece izroditi iz ovog pisanja, a eventualno hladjenje svima bi dobro doslo, da se malo slegne sve.
Apsolutno. Pauzirao sam pola godine od ovog i u povratku nisam zatekao nikakav pomak. Usudio bih se reći da je kvalitet u odnosu na prije 4,5 godina troduplo manji, a količina frustracija sve više raste, svakim danom.
tarpi do bagro
FKS U SRCU

Post by tarpi do bagro »

Mene si otres’o 10 puta, al’ halal! ❤️ :nazdravi :D
Mrzim hitmana, mikiSa, BenkuMersudina, Anonimnog i Tastaturu!
KRV
FKS U SRCU

Post by KRV »

tarpi do bagro wrote:Mene si otres’o 10 puta, al’ halal! ❤️ :nazdravi :D

Necu vise brate kunem ti se, nek' radi ko sta hoce i kako sta hoce.....mi smo pokusali (iz ljubavi prema FKS-u), bilo je odlicno, konacno smo stali u kraj "MANGUPIMA" :kruzi koji su vrijedjali igrace i nazivali ih svakakvim imenima..... ali eto, dosla neka druga vremena......sad "osini po prasini" :nazdravi
MI SMO DIVOVI!
tarpi do bagro
FKS U SRCU

Post by tarpi do bagro »

KRV wrote:

Necu vise brate kunem ti se, nek' radi ko sta hoce i kako sta hoce.....mi smo pokusali (iz ljubavi prema FKS-u), bilo je odlicno, konacno smo stali u kraj "MANGUPIMA" :kruzi koji su vrijedjali igrace i nazivali ih svakakvim imenima..... ali eto, dosla neka druga vremena......sad "osini po prasini" :nazdravi

❤️❤️❤️
Mrzim hitmana, mikiSa, BenkuMersudina, Anonimnog i Tastaturu!
chiza
10 9 8 7 6 5 4 3 2 1... BAN!

Post by chiza »

KRV wrote:

I mene si, ali boli me briga ako zaslužujem samo naprijed. Svašta znam(o) reći u afektu, ali nema vađenja, odrasli smo ljudi istrpiti ćemo eventualne kazne. Ako sam prekršio banuj me slobodno. Koliko me puta @Brojevi banovao iako smo svaku tekmu na zapadu skupa, ali Bože moj družba je družba, služba je služba. :D
KO O ČEMU - KURVA O POŠTENJU.
Galatasaray
FKS U SRCU

Post by Galatasaray »

Ponasate se ko tetke kakve. :D
KRV
FKS U SRCU

Post by KRV »

Galatasaray wrote:Ponasate se ko tetke kakve. :D

Ne znam brate jel ovo meni upuceno, ako jeste, nikakva tetka oko, OBRAZ je meni nesto najvaznije u zivotu (naravno poslije familije), i preko nekih stvari ne mogu preci.

Po hiljadu puta se Bogu zahvalim na ovom forumu, sto sam upoznao mnostvo NORMALNIH likova, i razvio neku vrstu prijateljstva...... :nazdravi
MI SMO DIVOVI!
Galatasaray
FKS U SRCU

Post by Galatasaray »

Nije tebi ba, nego za ovo tuzakanje. On ovo, on ono, onog banovali, ovog nisu, on meni rek'o ovo, a on njemu ono, a sto je ovaj onako, a onaj ovako, kad ja ovako mene banuju, kad on onako njega ne banuju, on raja, a ja nisam, kmeee...
Man3
FKS U SRCU

Post by Man3 »

vejsilvarupa wrote:...desetak forumasa koji kreiraju atmosferu i misljenje na forumu koje se u velikoj mjeri prenosi na tribine. Forum postoji zbog njih da jedni druge podrzavaju u stavovima da poklope svakog ko se imalo ne slaze s njima da spamaju da idu u off topic, da budu bezobrazni prema drugima dok te druge odmah banuju kada im se odgovori istom mjerom ili nedo Bog vise mada se i njih nekad iz kurtoazije banuje ili samobanuje kao kad sudija pri kraju rjesene utakmice svira neke stvari porazenoj ekipi kako bi izjednacio kriterij nakon sto ih je krao cijelu utakmicu.

Scouser wrote:Ban za administraciju dugogodišnju je također besmislica. Ban uopšte je besmislica, osim za provokatora, štrumfa i vrijeđanje/psovanje drugim članovima foruma.
Nije lijepo drugovi, nisam znao da smo do toga došli.

Dosta istine u ova 2 posta. U zadnje vrijeme sve neke grupice iz privatnog zivota koje svoje prepirke ili zajebanciju prenose i na forum. Steta sto nam nije Sarajevo zajednicka tacka, pun klinac neke zavisti i podjela.
KRV
FKS U SRCU

Post by KRV »

:kruzi :kruzi
MI SMO DIVOVI!
Apocal
Frajer UDBA

Post by Apocal »

Pravilo gdje se sankcionisu forumasi koji vrijedjaju igrace FK Sarajevo mi je ok, sumnjam da ima neko nesto protiv toga. Ne pamtim ni da se neko bunio protiv bana zbog toga, administraciji treba da se malo manje ponasaju ko uvrijedjene mlade i da ne nabijaju svaki put kako oni provode dragocjeno vrijeme, odvajaju za stranicu itd. Politiku stranice moze voditi jedna, dvije osobe a ne da gledamo kako dolazi i do sukoba medju moderatorima. Za stanje na forumu mogu samo biti odgovorni oni koji ga vode i niko vise. Mada kad se sve sabere stanje nije uopste haoticno, samo se treba stati u kraj nekim privatnim zaebancijama kako bi forum bolje funkcionisao.
1946
HZ4EVER
Bolje zna od johnnya...

Post by HZ4EVER »

Hocu da nesto napisem...ali ne znam sta! Eto....

Ima mladih forumasa, ima djuturuma :D , ima svega... forum je mjesto za razmjenu misljenja, ma kakva ona bila! Svako ima svoj stav i smatra da ga treba (ili moze) argumentovano braniti... to je i smisao svih diskusija! Ali svadja i nekakvo djecije podjebavanje, bolji moji klikeri od tvojih i slicno, pa od jebenih "klikera" odose u kurav lijepi... nebuloza samo takva! Znaci...niko, da je administrator moj dedo Smajo meni nece uskratiti ovaj merak! Po Bosanskom, "merak" je Oslobodjenje, sarajevska Drina, bosanska kahva i rahat lokum.... po mom, FKSInfo (forum), espreso kafa i ponuda iz kladionice... pa ko voli nek izvoli! Ja ne dam svoj merak...

Ciao
Scouser
FKS U SRCU

Post by Scouser »

Znači prvi put kažem da je Almir kurac od igrača, jer realno i jeste, dobijem mjesec ban, normala, nikom ništa. Drugi put napišem da je Almir Rastrčana kokoš, jer to i jeste njegov stil igre. Dobijem opet ban mjesec. Treći put kažem izreku nema veze što jedno manje smrdi od drugog, govno je opet govno. Dobijem trajni ban, ovo što rekoh je isto kao nema veze što je jedan igrač manje loš od drugog, loš igrač je loš igrač. Da li sam dobio ban zato što je admin pogrešno razumio i mislio da sam Almira nazvao govnetom, a nisam, ili što sam ga nazvao lošim igračem, što jesam ?
Super, šta je admin želio postići ovim banovima ? Almir nije prestao igrati kao rastrčana kokoš, Almir nije prestao biti kurac od igrača, ja nisam promijenio mišljenje o njemu.

KRV wrote:Jedno mi nikad nece biti jasno, ZASTO se igracima (kao i upravi i SS) psuje na forumu (pogotovo ovom)? ZASTO? da budes veca faca? mangup? klosar? ZASTO?

Svaki clan ovog foruma zna gdje je klub, gdje je stadion, gdje igraci treniraju, izlaze, jede, duvaju piju, puse shishu...pa bujrum brate......*** IM UNAZAD 4 KOLJENA, pljuni ga, razbij mu stakla na autu, pucaj mu u koljeno, prebij ga bejzbol palicom, udari ga bokserom medju oci.......tu se pokazi kao MANGUP, mani se corava posla na forumu iza tajnog imena......lako je ovdje MANGUP biti.

Napiše neko iz čista mira na nekoj od tema tom i tom je.bem sve živo, treba sankcionisati naravno. Dođe neko drugi (ja) na temi od utakmice/o igračkom kadru, nakon što Almir napravi istu grešku po Bog zna koji put u karijeri u FKS, napišem da je Almir kurac od igrača i dobijem ban. Ban za istinu, šta li već. Ne psujem igračima ni na forumu, ne psujem im ni na utakmicama, kada sam vidio da će Almir svaku je.benu utakmicu do dvadesete minute napraviti more gluposti i kada mu neko od saigrača ukaže na to složit će onu svoju glupu facu prestao sam ići na utakmice, jer ću doći u iskušenje da mu saspem od do, a to nit će pomoći klubu, niti će on bolje igrati, niti ću se ja bolje osjećati. Ali, imam puno pravo reći da je Almir kurac od igrača i dobivati ban za takve stvari je besmislica.

Apocal je u pravu, kao i obično. Pravi se slon od miša, pojedincima se pušta previše, dok se drugima sve gleda, a grupno se izigravaju tetkice, uvrijeđene mlade i tužaka se.
Locked