Forum
Forum
šeher wrote:Admini ako se vec drzite pravila onda banujte par njih sto Valentina zovu plinarom. Mislim kad se vec toliko striktno pravila drzite
Sent from my MHA-L29 using Tapatalk
Ako se vec drze pravila onda slobodno i tebe nek banuju jer se mijesas u posao administracije.
Sent from my iPhone using Tapatalk
1946
- chiza
- 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1... BAN!
Re: Forum
AragornX wrote:Bogme se ti chiza previse zajebavas
Za šta ? Pa fakat ti kažem, mod @Brojevi se samobanovao maloprije jer neće da gleda duple aršine prema ostalima. Eto pitaj nekoga od njih da provjeri.
KO O ČEMU - KURVA O POŠTENJU.
- Hz_Fojnica
- Referent za rodne listove
šeher wrote:Admini ako se vec drzite pravila onda banujte par njih sto Valentina zovu plinarom. Mislim kad se vec toliko striktno pravila drzite
Jel to onaj što ništa nije ispunio kako je došao u klub?
Sta god je obećao SLAGAO je.
chiza wrote:AragornX wrote:Bogme se ti chiza previse zajebavas
Za šta ? Pa fakat ti kažem, mod @Brojevi se samobanovao maloprije jer neće da gleda duple aršine prema ostalima. Eto pitaj nekoga od njih da provjeri.
Hljeba vam, kakve su ovo gluposti? Od banovanja se pravi zajebancija izgleda

Zauvijek u svojim srcima, brata cuva bordo armija.
- chiza
- 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1... BAN!
Ne da mi se objašnjavat, nisi u toku. Nije zajebancija nikakva. Kad' su mogli odguliti njih 18 neki dan pa i Semir među njima, mogu i ostali. Naravno ako uslovi isti važe za sve. Nije moje da se tu previše petljam, samo kažem.
KO O ČEMU - KURVA O POŠTENJU.
Bezveze ispade drama od svega.Svaki put smo kolektivno sjebani nakon poraza, sta sad? Da se svi samobanujemo?
A i ovo za upravu, iako ih ja nisam ni gotivio a ni vrijedjao, glupo je pozivati da se raja sad odjednom banuje.Godinama se s vremena na vrijeme vrijedaju clanovi uprave.
A i ovo za upravu, iako ih ja nisam ni gotivio a ni vrijedjao, glupo je pozivati da se raja sad odjednom banuje.Godinama se s vremena na vrijeme vrijedaju clanovi uprave.
Zauvijek u svojim srcima, brata cuva bordo armija.
Apocal wrote:šeher wrote:Admini ako se vec drzite pravila onda banujte par njih sto Valentina zovu plinarom. Mislim kad se vec toliko striktno pravila drzite
Ako se vec drze pravila onda slobodno i tebe nek banuju jer se mijesas u posao administracije.
Nije problem. Nisam prijavio post ali nek banuju ako se ovako mijesam u rad administracije,a tebe na duzi period jer ponavljas se vec debelo.
Fojnica slagao ili ne, pravila su da se uposleni kluba ne vrijedjaju, bar je bilo tako
Apocal wrote:Ali ovo tuzakanje i propagiranje da se neko banuje mi je tako jadno. Ko tetkice kakve.
Sve bolan napaćeno, jedina utjeha nakon poraza hoće li se banovati pola foruma ili neće. Otišlo je ovo u ku*ac sve davno...
Nego ko spada u te dvostruke arsine za @brojeve?
Semir! wrote:AragornX wrote:Bogme se ti chiza previse zajebavas
Ne zajebaje se. Account @MCMXLVI je trajno banovan, po njegovoj izričitoj želji.
Ma nek se vrati, šta zajebava...

Čekam s nekom čežnjom na svjetla tvoja, Sarajevo ljubavi moja!
- Galatasaray
- FKS U SRCU
"Plinar" ne bi trebalo da bude uvreda za covjeka koji se bavi prodajom plina. Uostalom, on svakako nije nikad u klubu, tako da ne bi trebalo biti problema zbog toga.