Forum
Re: Forum
Ne bi da opet potezem neku duzu raspravu ili bilo sta, ali zar nije bolja praksa dati ban na duze vrijeme nego trajno izgubiti aktivnog clana? Nista novo za forum je da neko ne mirise nekog igraca.Uvrede ne treba svakako pustati, ali trajni ban je previse stroga kazna.
Zauvijek u svojim srcima, brata cuva bordo armija.
- tarpi do bagro
- FKS U SRCU
AragornX wrote:Ne bi da opet potezem neku duzu raspravu ili bilo sta, ali zar nije bolja praksa dati ban na duze vrijeme nego trajno izgubiti aktivnog clana? Nista novo za forum je da neko ne mirise nekog igraca.Uvrede ne treba svakako pustati, ali trajni ban je previse stroga kazna.

I ja sam za duze banove umjesto perma, al’ ko me pita.

Mrzim hitmana, mikiSa, BenkuMersudina, Anonimnog i Tastaturu!
Man3 wrote:Vala neke je sevap odstraniti zauvijek, ali zadnja 2 primjera RN i Scouser nisu u toj grupi sigurno...
Ja samo o njima i govorim, jer nisu ozbiljnije krsili pravila.Sve su to bezveze stvari, a mimo toga korektni forumasi.
U tu drugu pricu ne bi da ulazimo, znam i ja da bi vi koji aktivno vodite rasprave u 'gornjem' dijelu foruma najradije volili da su na forumu samo istomisljenici.

AragornX wrote:Man3 wrote:Vala neke je sevap odstraniti zauvijek, ali zadnja 2 primjera RN i Scouser nisu u toj grupi sigurno...
Ja samo o njima i govorim, jer nisu ozbiljnije krsili pravila.Sve su to bezveze stvari, a mimo toga korektni forumasi.
U tu drugu pricu ne bi da ulazimo, znam i ja da bi vi koji aktivno vodite rasprave u 'gornjem' dijelu foruma najradije volili da su na forumu samo istomisljenici.
A šta je to "gornji" dio foruma, i ko smo to mi, a ko vi?

Forum
Pa ko ce branit Scousera nego aragornx i jos par forumasa 
Frajer dobije ban na sedam dana nekoliko puta iz istog razloga pa onda 2 bana od mjesec opet za istu stvar i to u kratkom vremenskom periodu. Izmedju banova on ne izdrzi ni 2 dana da ne napravi istu glupost, kako to objasniti? Frajer skuplja banove ko slicice, ozbiljan je forumas ako cemo gledati samo kroz NBA temu
Sent from my iPhone using Tapatalk

Frajer dobije ban na sedam dana nekoliko puta iz istog razloga pa onda 2 bana od mjesec opet za istu stvar i to u kratkom vremenskom periodu. Izmedju banova on ne izdrzi ni 2 dana da ne napravi istu glupost, kako to objasniti? Frajer skuplja banove ko slicice, ozbiljan je forumas ako cemo gledati samo kroz NBA temu

@Man
Ma ne postoje za mene ni "mi" ni "vi" ni bilo kakve druge kategorije ili nazovi kako hoces.Kazem u smislu da ljudi gore bas prebrzo zaostre pricu i dosta neslaganja rezultira u razmjenu uvreda i slicno, a cesto ni jedna ni druga strana ne pise objektivno.Nije to bitno, mozemo preko PP nastaviti ako hoces, da sad ne idemo u tu pricu.To je samo moje vidjenje tih tema gore i to je to.
Nije Aragorn dio nikakve "ekipe".Scousera pa ni vecinu te raje sa NBA i slicnih tema cak i ne poznajem.Glupo mi je da se ljudima koji su dobre godine proveli na forumu i solidno doprinosili diskusijama uruce trajni banovi.Hiljade je ovdje primjera kad ljudi dobivaju ban za banom za iste prekrsaje, pa sta ce to u konacnici biti? Prazan forum?
Da ne brojimo koliko to ostali rade, znamo i ja i ti da se veoma cesto pisu svakakve stvari upucene igracima pogotovo u toku utakmica i vjerujem da to cesto rade iste osobe.To se uvijek ovdje "nagradjivalo" banom, ali ne trajnim.
Ma ne postoje za mene ni "mi" ni "vi" ni bilo kakve druge kategorije ili nazovi kako hoces.Kazem u smislu da ljudi gore bas prebrzo zaostre pricu i dosta neslaganja rezultira u razmjenu uvreda i slicno, a cesto ni jedna ni druga strana ne pise objektivno.Nije to bitno, mozemo preko PP nastaviti ako hoces, da sad ne idemo u tu pricu.To je samo moje vidjenje tih tema gore i to je to.
MCMXLVI wrote:Pa ko ce branit Scousera nego aragornx i jos par forumasa
Nije Aragorn dio nikakve "ekipe".Scousera pa ni vecinu te raje sa NBA i slicnih tema cak i ne poznajem.Glupo mi je da se ljudima koji su dobre godine proveli na forumu i solidno doprinosili diskusijama uruce trajni banovi.Hiljade je ovdje primjera kad ljudi dobivaju ban za banom za iste prekrsaje, pa sta ce to u konacnici biti? Prazan forum?
Da ne brojimo koliko to ostali rade, znamo i ja i ti da se veoma cesto pisu svakakve stvari upucene igracima pogotovo u toku utakmica i vjerujem da to cesto rade iste osobe.To se uvijek ovdje "nagradjivalo" banom, ali ne trajnim.
Last edited by AragornX on 13 Feb 2018, 21:07, edited 1 time in total.
Forum
Jeste ali ih niko nije sakupio 10 u pola godine kao on. Vidi se lijepo da frajer nije zainteresovan za normalnu diskusiju vec cim prodje ban ponovi isto. Zato je i dobio par banova od sedmicu i dva od mjesec kako bi skontao da treba prestati ali jok.
AragornX wrote:@Man
Ma ne postoje za mene ni "mi" ni "vi" ni bilo kakve druge kategorije ili nazovi kako hoces.Kazem u smislu da ljudi gore bas prebrzo zaostre pricu i dosta neslaganja rezultira u razmjenu uvreda i slicno, a cesto ni jedna ni druga strana ne pise objektivno.Nije to bitno, mozemo preko PP nastaviti ako hoces, da sad ne idemo u tu pricu.To je samo moje vidjenje tih tema gore i to je to.MCMXLVI wrote:Pa ko ce branit Scousera nego aragornx i jos par forumasa
Dok te skontah šta su "gornje teme"

Dijelim mišljenje za trajne banove,jer obojica navedenih su proveli finog vremena na forumu, i bilo normalne diskusije sa njima.
Mada možda su im olakšali i riješili ih zavisnosti zvane forum

Ma "gornje" podrazumijeva sve ove diskusije iznad off topica
Do mene je sto to na vrijeme nisam bolje objasnio.
@brojevi
Slazem se ja s tobom, glupost je odmah po povratku obnavljati isti prekrsaj i time se stice dojam da autora boli k.. i za forumom i za pravilima i da ce stati tek kad vise ne mogne pisati.
Samo mislim da Rafa i Scouser nisu bili bas toliko tvrdoglava sorta i da im se barem moglo dati upozorenje pred trajni ban pa da znaju da je zajebancija prevrsila mjeru.

@brojevi
Slazem se ja s tobom, glupost je odmah po povratku obnavljati isti prekrsaj i time se stice dojam da autora boli k.. i za forumom i za pravilima i da ce stati tek kad vise ne mogne pisati.

- ultraelektrika
- Ne da na Hebiba
17 ljudi banovati bez upozorenja, jedini ispravan naziv za to je cirkus.
Semire hvala ti !
ultraelektrika wrote:17 ljudi banovati bez upozorenja, jedini ispravan naziv za to je cirkus.
Postavlja se pitanje do kad upozoravati, a evidentno da je glavni cilj trolati forum jednom te istom glupom pričom?
Do nekih boljih vremena...
- ultraelektrika
- Ne da na Hebiba
pOZz wrote:ultraelektrika wrote:17 ljudi banovati bez upozorenja, jedini ispravan naziv za to je cirkus.
Postavlja se pitanje do kad upozoravati, a evidentno da je glavni cilj trolati forum jednom te istom glupom pričom?
Činjenica je da sad nisu bili upozoreni... Forum je prepun glupe priče već odavno pa se nije pravio ovakav "masakr"...
Realno glupost žešća je urađena...
Semire hvala ti !
Nije da pozdravljam niciji ban, ali ovaj put opravdano.Znaju koja je tema, razvezali pricu o Bekicu od Vardara do Triglava.Kad neko udje na forum par minuta da pohvata sta se desava i ima li kakvih novosti, zatekne deset stranica gluposti koje nisu cak ni vezane za temu...
Forum
ultraelektrika wrote:pOZz wrote:ultraelektrika wrote:17 ljudi banovati bez upozorenja, jedini ispravan naziv za to je cirkus.
Činjenica je da sad nisu bili upozoreni... Forum je prepun glupe priče već odavno pa se nije pravio ovakav "masakr"...
Realno glupost žešća je urađena...
@aragornx pa jebiga znaju koji je princip, duzina bana je svaki naredni put veca, necu mu ja pismo slati e druskane skupio si 13 banova sad ti ide perm mislis li prestati?

@ultraelektrika
Pa mikis je u neka doba i sam rekao da su se pofino udaljili od teme ali su svejedno nastavili. Onaj koji ih upozorava svaki put je trenutno u africkoj zemlji safari