Forum

Pitanja i prijedlozi u vezi rada stranice. Obavijesti o stranici i forumu.
Locked
oma
-----
-----

Re: Forum

Post by oma »

oma wrote:Forum se vratio ponovo na jedan vrlo, vrlo nizak nivo. Biće promjena već od ovog momenta, banovi ponovo idu bez ikakvog upozorenja, dosta je!

Htjedoh napisati sličnu stvar, ali evo vidim da je bilo u prethodnom postu... nadam se da je svima jasno...

Administracija
Adnan071
FKS U SRCU

Post by Adnan071 »

Omladinac wrote:Svako treba krenut od sebe prvo. Kriterij ce biti pooštreni, moderatori novi i edukovani.
Il' ces pisat kako treba, il' ne'š nikako! To je moto!
Neka nam zavide neka nas ne vole
mali borac mali željezničar malo posusje
jer ja sam Hordas ja imam san
i cvrsto spavam zbog Saraj'va!
Zlo
FKS U SRCU
Location: Izmedju planina u srcu doline,ima jedan grad,Rajvosa mu je ime...

Post by Zlo »

ev jedan moj prijedlog,npr. sta vi mislite o tome da se otvori topik druge tribine kao sto ima na hz.ba i da u tom topicu bude sve vezano za tifo scenu u svijetu,ovo je naravno samo moje misljenje ;)
...Jer neuništiva smo grupa,što iz betona snagu čupa,tolike godine u sranju,koje proveli smo skupa...
Taha87
FKS U SRCU

Post by Taha87 »

nije losa ideja ;)
Semir!
-----
-----

Post by Semir! »

Posto je zakljucana tema O svemu pomalo

A sto se tice ovoga za Docija, nadam se da ces zbog ovoga napokon odletiti sa foruma, jer ocito da tebe FK Sarajevo kao takav ne interesuje, te si i sam potvrdio da ti je najvaznije da prosipas vjesrku filozofiju, znaci sad zbog rata u Palestini treba zatvoriti sve teme, ne smije niko nista komentarisati, samo trebamo slusati tebe i tvoje hutbe.

Oma reaguj i spasi vise od pola foruma njega i njegovih propagandi, ziv bio.
Merso oprosti !!!
oma
-----
-----

Post by oma »

fazla
vec dugo vremena se zali pola foruma...
Schwabche
FKS U SRCU

Post by Schwabche »

I to ne samo njega banovati... Sve i jednoga, koji su davali one fasisticke izjave poput: Ubij Zidova itd. da ne nabrajam.. ;)
suppa
Bira Guardiolu na PES-u

Post by suppa »

oma wrote:fazla
vec dugo vremena se zali pola foruma...

Nemam nista protiv fazle ali dovoljno mu je uci u profil i pogledati zadnje postove, ja mislim da zadnjih stotinjak nema nikakve veze sa FKS. Samo zbog toga je zasluzio ban...
Husref Musemić je rođen u Janji 4. jula 1961. godine. Bio je prvi strijelac FK Sarajeva šampionske 1985. godine i prvi strijelac Jugoslovenske lige. Zatim prelazi u Srbijansku Zvezdu i jos igra za Hearts i Twente.
East_boy
hoce podnick guzovace

Post by East_boy »

imam jedan prijedlog za administraciju ako je to naravno izvodljivo
pošto vjerovatno imamo more reg. štrumfova na ovom forumu da i mi ovdje uvedemo to da neko ko se reg. na forum može da dobije pristup istom uz preporuku nekog pouzdanog (našeg) formuraša jer manje ćemo imati i provokacija od štrumfova kao što je to bio slučaj od korisnika ADO_hz koji je eto jedini protivio onome što smo pisali o novoj štrumfovskoj stranici, a ako ovo nije izvodljivo onda nek svako od nas pazi šta priča ;)

jer pojedinac će nešto izvalit i tako nam jednom može biti provaljena i parola...
Sjever gori sve se ruši Bordo boja mi u duši, Sarajevo dika naša željezničar kita naša...

LB#21

MATEJ DELAĆ JEDAN JE OD NAS!
Zlo
FKS U SRCU
Location: Izmedju planina u srcu doline,ima jedan grad,Rajvosa mu je ime...

Post by Zlo »

East_boy wrote:imam jedan prijedlog za administraciju ako je to naravno izvodljivo
pošto vjerovatno imamo more reg. štrumfova na ovom forumu da i mi ovdje uvedemo to da neko ko se reg. na forum može da dobije pristup istom uz preporuku nekog pouzdanog (našeg) formuraša jer manje ćemo imati i provokacija od štrumfova kao što je to bio slučaj od korisnika ADO_hz koji je eto jedini protivio onome što smo pisali o novoj štrumfovskoj stranici, a ako ovo nije izvodljivo onda nek svako od nas pazi šta priča ;)

jer pojedinac će nešto izvalit i tako nam jednom može biti provaljena i parola...

Nije losa ideja al ipak mislim da nikad to nebi pisali na forumu,nismo mi ko manijaci
...Jer neuništiva smo grupa,što iz betona snagu čupa,tolike godine u sranju,koje proveli smo skupa...
nidze07
FKS U SRCU

Post by nidze07 »

Zasto nema video intervjua sa Skorom?
zigson
Abd Ibraković

Post by zigson »

nidze07 wrote:Zasto nema video intervjua sa Skorom?

ima ba, samo ti treba Quick time player
Grb sto kuca, umjesto srca u nasim grudima...
pOZz
Gargamel himself
Gargamel himself

Post by pOZz »

pOZz wrote:Želio bih da dam prijedlog u vezi ovih klipova...

Vidim da se ovi klipovi stavljaju na YouTube-u, što je dobro, ali trebalo bi napraviti account FKSInfo ili FKSInfo.com koji bi uploadovao klipove (izvještaje, klipove navijanja) s tim da ostali to naravno ne rade.

S obzirom da momci koji vode stranicu rade lavovski dio posla, ovo uploadovanje bi se moglo dati nekom drugom članu foruma. ;)

Evo opet bih dao prijedlog pošto se opet javlja isti problem pojavljivanja jednih te istih klipova, molbi da se ukloni, promijeni, ukinu komentari i slično...
Do nekih boljih vremena...
matadox
FKS U SRCU

Post by matadox »

Ja mogu upload sta bilo , javljam se za to.. u suradnji sa "poOzz " :)
www.skrati.org - Servis za skracivanje linkova - Uradite to jednostavno!
oma
-----
-----

Post by oma »

- Forum upgrade-ovan!
- svi korisnici koji su registrovani, a nisu bili dobili potvrdu od administracije u posljednjih cca. mjesec dana su aktivirani.

Ukoliko imate nekih problema nakon ovih promjena molim vas pisite!
Locked