Forum

Pitanja i prijedlozi u vezi rada stranice. Obavijesti o stranici i forumu.
Locked
rajvoSa.071
FKS U SRCU

Re: Forum

Post by rajvoSa.071 »

vejsilvarupa wrote:@Apocal ne kontam šta je svrha psovanja na forumu, momak preozbiljno shvatas forum mislis ako dodjes ovdje psovati da ce se neko prepasti i otici iz kluba...eto izvini sto ti se ja obracam ali mislim da nikom nije drago citati neke nebulozne psovke kome god bile upucene i sta god razlog bio.

mislim da to nije bila poenta Apocala. Ako sam ja rekao da su robovi i bio baniran, a ti kazes da su robovi i ne budes baniran..... nije ok, al eto
Do zadnjeg dana života mog, SAMO SARAJ'VO!!!
Makedonac
FKS U SRCU

Forum

Post by Makedonac »

Apocal wrote:Moze li mi neko od ovih novih moderatora odgovoriti na par pitanja?

Prije 14 dana, poslije utakmice sa Celikom sam dobio ban od 14 dana, razlog psovanje i vrijedjanje. Dobio sam ga zbog sljedecih postova.

Apocal wrote:Toso i Zijo su ****** obicne, Cala ih doveo u svoj strucni stab, ako je covjek dao ostavku valjda su i oni iz morala trebali odstupiti s njim, ovako ko ****** ostali. U zivotu sam uvijek mrzio hinje i ******, a ovim potezom su upravo pokazali da su to. Nikad mi na zelenu granu necemo.

UPRAVA NAPOLJE

tema rad uprave

Apocal wrote:**** vam pas mater.

Apocal wrote:Umrite govnari jebem vam pleme.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Zbog ovoga dobijam 14 dana, ok, nije problem. Izgubimo od Goska, kiksamo protiv Mladosti, poslije mojih postova na temi rad uprave bude napisano 685 postova medju kojima je bilo i vecih psovki i svega ostalog i niko ne dobije ban? Da li su pravila ista za sve? Da se razumijemo, meni je najveca glupost na ovom forumu kad se raja banuje kad psuje ovim lezihljebovicima u klubu nego ne mogu da svarim da se samo ja kaznim banom od 14 dana dok od ostalih niko nista, je li to pravila vaze samo za @Apocala ili smo se opet opredjelili za politiku parcijalnog vazenja pravila. Kad pobijedimo pravila vaze, kad kiksamo ne vaze, da li cete se konacno usaglasiti kad pravila vaze a kad ne vaze? I prije sam dobijao banove, moze se naci u historiji banova i nikad se nisam bunio, ban ko ban, ni prvi ni zadnji. Nego mi je glupo, kad ja na post stavim komentar u vidu " :lol " dobijem ban jer kao zabranjeno je pisati postove koji sadrze samo smajli a poslije mene masu forumasa na postove stave " :DA: " i uredno ne budu banovani. To je praksa i za pojedine moderatore bila ali kazni se Apocal. I prije par sedmica sam dobio ban za off topic, nesto sam se raspravljao sa @mirzakb, znaci pisali o istoj stvari, ja dobijem ban za off topic on nista. :lol :zbunjen2

Meni je jasno da forum sad novi ljudi, koji ocito nit imaju kapacitet, niti razumjevanje a niti znanje da ga vode. Djaba njima iskren nijet kad su goli amateri u tom poslu. Mislim da se moze uporediti posjecenost, broj postova prije 3,4 godine i zadnjih pola godine kako nova garda vodi forum, mislim da je posjeta i broj postova manji za barem 30%. To sto vi odvajate svoje vrijeme i radite volonterski ne moze biti nikakav argument za vas amaterizam i neznanje. Vase vodjenje foruma moze se poistovjetiti sa trenutnom agenturom u klubu, goli amateri.

I ono sakrivanje iza nicka admin kako bi se banovala raja je krajnje supacki, kriju se iza nicka admin umjesto da sa svojih profila pucaju kazne.

AMATERI

Ma Apocale svakako se bezveze nerviras mene su banovali zato sto sam poslije otkaza Čali napisao vozdrica Beshin stari te gasulio vlaznim maramicama. Razlog bana isto naveli psovanje i to 14 dana .
Svakako je ovo privatni forum od par nikova koji ako nije po njihovom odma letis jer ti oni prijavljuju postove. A brojevi mlad i naivan odma poleti da banuje jos je i kurcevit dok mu neko glavu ne skine na zapadu i banuje ga sa stadiona .

Evo Hitmana su isto banovali jedan od rijetkih koji zna sastaviti prostoprosirenu recenicu .

Apocal
Frajer UDBA

Post by Apocal »

Nije problem sto su mene banovali, ako su pravila ista 365 dana u godini i ako su ista za sve na forumu ja cu to postovati.

Evo ti primjera,

MCMXLVI wrote:
Apocal wrote::lol:

Evo jel ovo namjerno radis da te banujem pa da te tvoji haveri brane jer vidim da si fino spomenuo to "Da ne spominjem i pravilo da svaki post koji sadrzi samo smajli da ce biti obrisan i sankcionisan autor."

Konkretno pravila kazu da je zabranjeno:

• Postiranje komentara koji u sebi sadrže samo smajlije i riječi tipa „potpis“, „slažem se“ i sl.

Ja zeljan paznje nisam, ne interesuju me nikakvi dupli arsini i opcenito sta pisete poslije bana a ocigledno je da nekima isti tesko padne cim se ovoliko raspravljaju. Denis vam je fino rekao da bi vas on cesce banovao nego sto to radimo Krv i ja tako da vam nista drugo ne preostaje nego da se prilagodite i postujete pravila jer za to i sluze. Kao sto vam vsz rece, odradi ban i suti. Krv je zalijepio sigurno 10 postova na svim temama sa upozorenjem poslije Krupe, da ce se pravila morati strogo postovati jer su se postovi prije toga samo brisali i rijetko se ko kaznjavao.

Apocal ti si se poslije jednog bana vratio naelektrisan i nista ti ne valja, idi buraz na drugi forum ako ti ovaj ne valja. Eno ss, klix itd. pa pisi tamo, isto vazi i za ostale. Spominjes situaciju sa Crnkicem i Hoticem a ja ti iznad spomenuh kad je upaljen zadnji alarm. Dakle prastalo se ali se vise ne prasta. 7 dana tebi za ovo pravilo iznad, da ne bude opet nekih duplih arsina :)

@ultraelektrika Nije meni nista udarilo nit ovo radim sto mi se dize ona stvar, meni i Krvu je pripao ovaj zadatak i radimo kako mislimo da treba. Ne brini ti nista, nadgledaju nas ovi sa vecim ovlastima pa u slucaju da ne budu zadovoljni lako cemo i za to. Vjeruj mi da podrsku imamo pa vam je bezveze sto mene uzimate na zub jer necu prestat, postujte pravila i svi sretni. Ja ovdje nemam nista ni protiv koga ali evo Apocal ocigledno misli da ce nesto postici s ovim sto radi pa izgleda kao da imam nesto protiv njega.

Uzivajte braco :DA:

ja dobijem ban zbog :lol jer je zabranjeno pravilima dok ostali ne

Image

Ja dobijem ban zbog rasprave s likom zbog off topica a taj lik s kojim sam se raspravljo o istoj stvari ne dobije.
ja psujem upravi poslije celika i dobijem 14 dana ban, poslije toga na temi rad uprave se napise 685 postova i nema bana.

wenger wrote:Sezona za zaborav a tek trece kolo.

J*ebem li vam sve po spisku

Zeko3011 wrote:lezbaco pederu napusi se sjeveru mrs iz Sarajeva

FKS_Amer wrote:Sabrina kucko jedna u usta te jebem. A ti ****** makedonska mrs u pm

i jos mali milion ovakvih postova zadnjih 10 dana. Niko nije dobio ban.

PS: Nemoj da ova raja sto sam ih spomenuo u postovima sta zamjeri i pomisli da slucajno pozivam i prozivam da ih se banuje nego samo govorim kako se pravila parcijalno primjenjuju i kaznjavaju samo pojedinci.

Od 365 dana, nekih 200-tinjak dana ce vaziti pravila pa 165 nece i tako u krug. Ovi sto vode forum su sad totalni amateri.
Znam da je iritantna recenica jesam vam rekao, ali sjecam se dobro prije mjesec dva kad sam pisao da ekipa nema nikakav kvalitet, prozivao Valentina pojedinci iz moderatorskog tima su me prozivali pesimistom, govorili da preseravam itd sa masom drugih forumasa, a sad ti pojedinci glavni u hrakanju i jebavanju majki kapitalcima i dokapitalcima. ;)
1946
MCMXLVI
FKS U SRCU

Post by MCMXLVI »

Nisam ja kurcevit nego se vi lozite i preozbiljno shvatate forum, bas kao ovaj Apocal. Vidi koliko je teksta napiso **** te :D Vaze ista pravila za sve al svi drkaju kurac na odmorima samo ja tu i tamo nekog banujem, ne mogu sve da stignem i ovi iznad mene su ostali gluhi na moj vapaj za jos nekim u timu da pomogne. Apocale tebe sam predlozio jer vidim da ti je forum sve u zivotu pa reko da se tome posvetis maksimalno da ovo malo dovedes u red jer ne mogu sve sam ali nema interesa izgleda. Logicno da ne mogu sam iznijeti sve poslije katastrofalne tekme i milion postova koji su na vagi, za ban ili opomenu ali tvoj kad vidim procijedim ga kroz sto pravila i ako se kosi sa bilo kojim sa merakom udarim ban. Previse se lozis, pucas neku kontru konstantno i boris se za neke ideale, branis rafu zbog bana a njega boli kurac, prosipas pesimizam i sivilo i na fksinfo kafani vise, idi se vjesaj najbolje ti je.

A amigu sam objasnio, tebi je slucajno stavljen taj razlog jer je jos par nikova dobilo ban zbog istog a koristis ovaj momenat da potpaljujes vatru i dodatno lozis ovog.

Apocale eto ti poza on ti je jaran pa nek ti stavi moda da ovo izvedes na pravi put, imas iskustvo i hiljade postova na raznim forumima pa to iskoristi. Ako imas kakvih pitanja javi se u pp, gnjavis ovdje bez potrebe :D

Sent from my SM-G920F using Tapatalk
Apocal
Frajer UDBA

Post by Apocal »

Od tebe pametniji odgovor nisam ni ocekivao, jer ocito nemas taj kapacitet. Da, meni je forum sve u zivotu, i evo idem da se objesim. :ashamed
1946
BeSha1992
FKS U SRCU

Post by BeSha1992 »

ako chiza nije zasluzio da bude moderator ne znam ko ima sposobniji od njega :P
Biti srcem vezan u tome lezi snaga...
MCMXLVI
FKS U SRCU

Post by MCMXLVI »

Apocal wrote:Od tebe pametniji odgovor nisam ni ocekivao, jer ocito nemas taj kapacitet. Da, meni je forum sve u zivotu, i evo idem da se objesim. :ashamed
Amin, mnoge ces usreciti ovdje medju nama koji dijele moje misljenje ali sute i ne petljaju se :D

Denis!
Disciplinska komisija
Disciplinska komisija

Post by Denis! »

Opustite se ba forum je. Nece vam plava koverta doci na vrata jer niste mogli uci na forum 7 dana.

Vi ljudi stvarno mislite da je ovo lagano raditi. Ne udjes 10 sati na forum, doceka te 50 novih postova. 300 ako je bila utakmica, 500 ako smo izgubili. Raja jebe od do na 7 razlicitih tema. Mozda vam se sa strane cini to lagano, ali nijednom moderatoru ni administratoru nije lako procitati to sve. Pogotovo kada je iznerviran nakon poraza.

Mene se ovdje priziva svakih par stranica a isto ovo ste i meni pisali. Mozda i vise jer sam vas ja vise i cesce banovao. Banujes 10 ljudi, jedanaestom slucajno preskocis post i krene drvlje i kamenje o nekim protekcijama. Iako si banovao 2 jarana u tih 10, a ovog sto nisi pojma nemas ni ko je. Godinama stalno trazite bilo kakav propust samo da bi ovdje se mogli zaliti. A niko od vas nece proaktivno djelovati. Ja vas mjesecima molio da prijavljujete postove. Na kraju bude prijavljeno 10 postova, od cega 3 zasluzeno, 7 iz samo vama znanih razloga, a ja ovamo 50 ljudi banovao. 47 postova za bana nisu prijavljena.

Opustite se ba. Gledajte svoja posla i pokusajte da ne krsite pravila i nece vas niko dirati. Ako zaista mislite da ste nepravedno banovani od sada javite se meni na pm. Da se razumijemo. Samo u slucaju da je vas ban neosnovan. Nemojte mi pisati "ja banovan on nije". To me ne zanima, to cu ignorisati. Nego ako vas neko banuje zbog npr. psovki, a niste psovali. Ili off-topica, a pisali ste u skladu sa temom.
Vedran Puljić
hz_player
FKS U SRCU

Post by hz_player »

MCMXLVI wrote:
Apocal wrote:Od tebe pametniji odgovor nisam ni ocekivao, jer ocito nemas taj kapacitet. Da, meni je forum sve u zivotu, i evo idem da se objesim. :ashamed
Amin, mnoge ces usreciti ovdje medju nama koji dijele moje misljenje ali sute i ne petljaju se :D

Eto te k'o MV sa 100.000 navijača.
Čekam s nekom čežnjom na svjetla tvoja, Sarajevo ljubavi moja!
Delboy
FKS U SRCU

Post by Delboy »

BeSha1992 wrote:ako chiza nije zasluzio da bude moderator ne znam ko ima sposobniji od njega :P

chiza pored mene zivog ccc pa samo udji na sport1 forum na nasu temu, nidje zive duse, sve mojom zaslugom :lol
He who dares, wins !
Semir!
-----
-----

Post by Semir! »

A ja cu po stoti put napisati da se bez ikakve potrebe napada momak i pravi se nekakva teorija zavjere da on ima protiv nekog nesto, a protiv nekoga nema.

Eto taj nick admin, ne koristi samo on. Iza nekoliko banova sa tog nicka, stojim i ja, a i još najmanje jedan moderator. Dosta banova koje je podijelio on sa tog nicka, podijelio je nakon konsultacija sa nekim od "stare administracije", koju ste također pljuvali svaki put kad bi se banovalo. Evo ja ću ti reći da od zadnja tri bana koja si dobio sa tog nicka, jedan je bio od mene, a ne od MCMXLVI.

Ne znam stvarno šta je fazon. Znaš da je zabranjeno psovati, dođeš i namjerno psuješ, dobiješ ban i onda se ljutiš. To isto kao da namjerno prođeš kroz crveno i onda psuješ policajca što ti je oduzeo vozačku, jer što meni oduzimaš, eno i onaj prošao, njemu nisi.

Shvatite ljudi da se sve ne može stići. Jednostavno ne može. Ako ne prijavljujete postove, ne možete ni očekivati da će svaki post biti pročitan. 80% moderacije odrađuje jedan sam momak i sad treba mu jebati mater, što ne vidi svaki mogući post koji je off topic, svaki post sa samo smajlijem ili svaki post sa vrijeđanjem. Pa ja prvi nekad čitam forum preko neke stvari i scrollam postove tako da samo vidim ko piše, vidim avatar i neću ni da čitam, jer mogu pretpostaviti šta piše. O tome kakvo ludilo nastane na forumu nakon kiksa da i ne govorim.

I baš mi je drago Apocale da si izdvojio par postova, koje spominješ kao primjere ljudi koji nisu banovani, a pogledaj sad majstore kako izgledaju ti postovi iz perspektive administracije, pa ih uporedi sa postom Anonimnog:
11.png

Dakle nijedan od ta četiri posta koja si naveo kao primjere kako se drugima progleda kroz prste, nije prijavljen administraciji. Nijedan. Dakle, kao što vidiš nije nikakva protekcija, jednostavno desi se. Evo ja sam iskreno vidio wengerov post, ali ga pročitao dok sam čekao da dođem na red na naplatnim kućicama u Vogošći, nisam ga mogao banovati, a banovao bih. Planirao banovati kad dođem kući. Otišao u čaršiju, došao kući tri sata kasnije i zaboravio. Eto baš će mi wengerov post biti na pameti. Ali evo, Bogom ti se kunem da recimo ovaj Zekin i Amerov post uopšte nisam vidio dok ih ti nisi sad izvukao, jednostavn u huji sam preletio preko njih.

Ili eto vadiš hitmanov post kao primjer nekog kome se gleda kroz prste, pa taj isti hitman je pet puta banovan u zadnjih mjesec dana. Toliko o tome koliko mu se gleda kroz prste.

Opustite se ba, pokušavajate izbjeći psovanje i vrijeđanje i nećete dobiti ban. Prijavljujte druge postove i neće biti "progledanih kroz prste" i nemojte misliti da neko ima nešto protiv vas, pa forum je, nije Parlament gdje se milioni obrću, pa da imaju nekakvi talovi i klanovi.
Merso oprosti !!!
Apocal
Frajer UDBA

Post by Apocal »

Kad si se vec potrudio Semire da ti odgovorim. Prvo, dobio sam sigurno 10-ak banova, nikad se nisam bunio, nigdje nisam rekao da ja nisam zasluzio ban. Samo kazem, u zadnje vrijeme ja dobijem ban i za najmanje krsenje pravila a 15 dana ljudi jebu majku po temi uprave i niko nista, nebitno... A eto imas gore gdje lik indirektno kaze da jedva ceka i trazi dlaku u jajetu da me banuje, **** forum i ban, da se ne lazemo, banom se nikad ne moze osoba permanetno skloniti s foruma to i sam znas, forum citaju i strumfovi da ga ne citaju nasi navijaci preko "veze".

Da zanemarimo sve, ako se ti i ja raspravljamo o jednoj stvari, lupam na temi uprave raspravljamo o SFF-u ja dobijem ban a ti ne dobijes, je li to previd ili subjektivno vidjenje adminstracije?
1946
chiza
10 9 8 7 6 5 4 3 2 1... BAN!

Post by chiza »

Delboy wrote:
BeSha1992 wrote:ako chiza nije zasluzio da bude moderator ne znam ko ima sposobniji od njega :P

chiza pored mene zivog ccc pa samo udji na sport1 forum na nasu temu, nidje zive duse, sve mojom zaslugom :lol

pa si mislio kad dobijes moda da i ovdje niko vise ne pise aa ? :D

ma ne bi bio moderator ili admin sta god, najgore je sa narodom raditi :D

ps. lijepi strim :D svi te po dobrom pamte, nema konfliktnih situacija :D
KO O ČEMU - KURVA O POŠTENJU.
Biber
FKS U SRCU

Post by Biber »

Povoljno nudim banovanoj raji šifru accounta da mogu makar čitati :D
...i grb što kuca umjesto srca u našim grudima
chiza
10 9 8 7 6 5 4 3 2 1... BAN!