Forum
Re: Forum
Hz_player ne kontas, ovo je mjesto za razmjenu misljenja a ne psovki, ako ne mozes napisati konstruktivan post poslije tekme bez psovanja onda ti nije mjesto ovdje.
@onoffon
Uvidom u ove prijave od sinoc vidim da je forumas vela46 dobio ban a post si prijavio upravo ti. Zbog ovog jeftinog poteza i pokusaja neceg ces odmoriti 7 dana.
@onoffon
Uvidom u ove prijave od sinoc vidim da je forumas vela46 dobio ban a post si prijavio upravo ti. Zbog ovog jeftinog poteza i pokusaja neceg ces odmoriti 7 dana.
- ultraelektrika
- Ne da na Hebiba
MCMXLVI wrote:
@onoffon

Semire hvala ti !
- vratilosezlo'87
- FKS U SRCU
Forum
ultraelektrika wrote:vela46 wrote:Pa kako vas nije stid majku vam nezainteresovanu?
Vala ako je ovo za 7 dana onda smo postali hor Bečkih dječaka...

Vala je bas ban nigdje veze
Zvoni mi neko na vrata, ja otvorim, kad ono mali Vela plače, roni suze, crven k'o čokolada Seka... Pitam ga šta ti je Vela sine, treba l' te usvojiti, kaže jok, banovalo ga na FKSinfu... Buraz i ja ga poljevali vodom i posipali šećerom da dođe sebi, gdje će vam duša, nevjernici administracijski???
Last edited by hitman on 31 Jul 2017, 15:50, edited 1 time in total.
- vratilosezlo'87
- FKS U SRCU
Forum
Fuj!
Sent from my iPhone using Tapatalk
- vratilosezlo'87
- FKS U SRCU
Forum
#bringvelabackonforum
vratilosezlo'87 wrote:ultraelektrika wrote:vela46 wrote:Pa kako vas nije stid majku vam nezainteresovanu?
Vala ako je ovo za 7 dana onda smo postali hor Bečkih dječaka...![]()
Vala je bas ban nigdje veze
i ja kazem, ja bih mu dao dvije sedmice za ovo

He who dares, wins !
Moze li mi neko od ovih novih moderatora odgovoriti na par pitanja?
Prije 14 dana, poslije utakmice sa Celikom sam dobio ban od 14 dana, razlog psovanje i vrijedjanje. Dobio sam ga zbog sljedecih postova.
tema rad uprave
Zbog ovoga dobijam 14 dana, ok, nije problem. Izgubimo od Goska, kiksamo protiv Mladosti, poslije mojih postova na temi rad uprave bude napisano 685 postova medju kojima je bilo i vecih psovki i svega ostalog i niko ne dobije ban? Da li su pravila ista za sve? Da se razumijemo, meni je najveca glupost na ovom forumu kad se raja banuje kad psuje ovim lezihljebovicima u klubu nego ne mogu da svarim da se samo ja kaznim banom od 14 dana dok od ostalih niko nista, je li to pravila vaze samo za @Apocala ili smo se opet opredjelili za politiku parcijalnog vazenja pravila. Kad pobijedimo pravila vaze, kad kiksamo ne vaze, da li cete se konacno usaglasiti kad pravila vaze a kad ne vaze? I prije sam dobijao banove, moze se naci u historiji banova i nikad se nisam bunio, ban ko ban, ni prvi ni zadnji. Nego mi je glupo, kad ja na post stavim komentar u vidu "
" dobijem ban jer kao zabranjeno je pisati postove koji sadrze samo smajli a poslije mene masu forumasa na postove stave "
" i uredno ne budu banovani. To je praksa i za pojedine moderatore bila ali kazni se Apocal. I prije par sedmica sam dobio ban za off topic, nesto sam se raspravljao sa @mirzakb, znaci pisali o istoj stvari, ja dobijem ban za off topic on nista.
Meni je jasno da forum sad novi ljudi, koji ocito nit imaju kapacitet, niti razumjevanje a niti znanje da ga vode. Djaba njima iskren nijet kad su goli amateri u tom poslu. Mislim da se moze uporediti posjecenost, broj postova prije 3,4 godine i zadnjih pola godine kako nova garda vodi forum, mislim da je posjeta i broj postova manji za barem 30%. To sto vi odvajate svoje vrijeme i radite volonterski ne moze biti nikakav argument za vas amaterizam i neznanje. Vase vodjenje foruma moze se poistovjetiti sa trenutnom agenturom u klubu, goli amateri.
I ono sakrivanje iza nicka admin kako bi se banovala raja je krajnje supacki, kriju se iza nicka admin umjesto da sa svojih profila pucaju kazne.
AMATERI
Prije 14 dana, poslije utakmice sa Celikom sam dobio ban od 14 dana, razlog psovanje i vrijedjanje. Dobio sam ga zbog sljedecih postova.
Apocal wrote:Toso i Zijo su ****** obicne, Cala ih doveo u svoj strucni stab, ako je covjek dao ostavku valjda su i oni iz morala trebali odstupiti s njim, ovako ko ****** ostali. U zivotu sam uvijek mrzio hinje i ******, a ovim potezom su upravo pokazali da su to. Nikad mi na zelenu granu necemo.
UPRAVA NAPOLJE
tema rad uprave
Apocal wrote:**** vam pas mater.
Apocal wrote:Umrite govnari jebem vam pleme.
Zbog ovoga dobijam 14 dana, ok, nije problem. Izgubimo od Goska, kiksamo protiv Mladosti, poslije mojih postova na temi rad uprave bude napisano 685 postova medju kojima je bilo i vecih psovki i svega ostalog i niko ne dobije ban? Da li su pravila ista za sve? Da se razumijemo, meni je najveca glupost na ovom forumu kad se raja banuje kad psuje ovim lezihljebovicima u klubu nego ne mogu da svarim da se samo ja kaznim banom od 14 dana dok od ostalih niko nista, je li to pravila vaze samo za @Apocala ili smo se opet opredjelili za politiku parcijalnog vazenja pravila. Kad pobijedimo pravila vaze, kad kiksamo ne vaze, da li cete se konacno usaglasiti kad pravila vaze a kad ne vaze? I prije sam dobijao banove, moze se naci u historiji banova i nikad se nisam bunio, ban ko ban, ni prvi ni zadnji. Nego mi je glupo, kad ja na post stavim komentar u vidu "

Meni je jasno da forum sad novi ljudi, koji ocito nit imaju kapacitet, niti razumjevanje a niti znanje da ga vode. Djaba njima iskren nijet kad su goli amateri u tom poslu. Mislim da se moze uporediti posjecenost, broj postova prije 3,4 godine i zadnjih pola godine kako nova garda vodi forum, mislim da je posjeta i broj postova manji za barem 30%. To sto vi odvajate svoje vrijeme i radite volonterski ne moze biti nikakav argument za vas amaterizam i neznanje. Vase vodjenje foruma moze se poistovjetiti sa trenutnom agenturom u klubu, goli amateri.
I ono sakrivanje iza nicka admin kako bi se banovala raja je krajnje supacki, kriju se iza nicka admin umjesto da sa svojih profila pucaju kazne.
AMATERI
1946
- rajvoSa.071
- FKS U SRCU
pa dobro i mene banirali jer sam ovima sto nosaju brojeve na ledjima napisao da su robovi
valjda ih to vrijedja

valjda ih to vrijedja
Do zadnjeg dana života mog, SAMO SARAJ'VO!!!
- vejsilvarupa
- FKS U SRCU
@Apocal ne kontam šta je svrha psovanja na forumu, momak preozbiljno shvatas forum mislis ako dodjes ovdje psovati da ce se neko prepasti i otici iz kluba...eto izvini sto ti se ja obracam ali mislim da nikom nije drago citati neke nebulozne psovke kome god bile upucene i sta god razlog bio.
RECRUITMENT DEPARTMENT - "Sad ste donji veliki igrači"