Forum
Forum
A ne znam o kakvim je vrućim glavama uopšte riječ sat ili dva nakon utakmice? Jebaćeš im mater na utakmici ako je vruća glava, ne za dva sata kad dođeš kući i sjedneš za kompjuter.
Sent from my SM-A520F using Tapatalk
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ
Re: Forum
Butmiran wrote:A ne znam o kakvim je vrućim glavama uopšte riječ sat ili dva nakon utakmice? Jebaćeš im mater na utakmici ako je vruća glava, ne za dva sata kad dođeš kući i sjedneš za kompjuter.
A o kakvim je tek rijec dan poslije?

- harisFKS92
- FKS U SRCU
Forum
Fakat ja razumijem ljude, nismo svi isti k'o što kaže @Haris. Neko se nakon lošeg rezultata sjebe pa mu nije do života, neko se nervira i psuje, neko to prihvati samo da je tako. Bez obzira na sve, opet mi nije jasno kako je vruća glava dva sata nakon utakmice. Dok dođem do kuće popusti me već malo, budem sjeban, sjeban sam i danas ali to nije izgovor da psujem ovdje. I da nisam na utakmici, da gledam na tv-u i istovremeno sam na forumu, neću ući na forum pa jebavati majke već ću psovati u kući/kafiću ili gdje već gledam.
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ
Forum
I ovaj postao goli amaterizam, vode ga ljudi koji su ocito nedorasli ovim pozicijama. Zanima me zbog cega sam dobio ban od 3 dana, ok off topic ali kako da samo ja dobijem ban a ne dobije osoba s kojom sam se raspravljao o istoj temi. Nije ni cudo sto sve manje i manje raje pise kad su ovi novopeceni moderatori pomislili da su bogom dani i da su pokupili svu pamet svijeta. Jos se prikriju iza nicka admin koji nije bio aktivan 5 godina. Da ne govorim o trajnom banu momka koji je dao svoje ime i prezime ispred foruma kad su se skupljale donacije. Goli amaterizam i kurcevitost pojedinaca.
Sent from my iPhone using Tapatalk
1946
- ultraelektrika
- Ne da na Hebiba
Re: Forum
Apocal wrote:I ovaj postao goli amaterizam, vode ga ljudi koji su ocito nedorasli ovim pozicijama. Zanima me zbog cega sam dobio ban od 3 dana, ok off topic ali kako da samo ja dobijem ban a ne dobije osoba s kojom sam se raspravljao o istoj temi. Nije ni cudo sto sve manje i manje raje pise kad su ovi novopeceni moderatori pomislili da su bogom dani i da su pokupili svu pamet svijeta. Jos se prikriju iza nicka admin koji nije bio aktivan 5 godina. Da ne govorim o trajnom banu momka koji je dao svoje ime i prezime ispred foruma kad su se skupljale donacije. Goli amaterizam i kurcevitost pojedinaca.
I tebe sad to kao čudi?
Semire hvala ti !
Forum
Smijurija je postalo ovo vodstvo foruma. Trajni ban za momka je glupost. Nek uporede koliko je bilo forumasa i koliko se pisalo prije recimo 5 godina i sad. Raja polako bjezi sa foruma jer ne zeli da neko izigrava mangupa na njima. Pravila postoje 10 godina a banove za neke od njih dobiju samo pojedinci. Kao poslije Krupe je druga prica hahah, bas smijurija. Prica o nekom volonterskom radu, oduzimanju slobodnog vremena je glupost. Ako nemas vremena nemoj ni raditi, ipak smo ovdje svi zbog Sarajeva.
1946