Forum
Re: Forum
Semir! wrote:Molim te brojeiv banuj me, nek mu bude duša na mjestu. Mora da je pogodilo jadnog Zlatana iz Kalesije, sad zbog mojih postova i nadimaka on će jadan imati pritisak, neće nijedan dati do kraja sezone, ni iz penala.
To ti nesto na moj racun?
Ja limvo limvo limvo mosa bete
i mosa bite bite bite jemda sve
sa verasje ces ticu suna smupje
rajvoSa limvo te!
S' istoka, PA ŠTA?!?!?!
Dzemal Berberovic #23 Leon Benko #21 Alen Skoro #7
i mosa bite bite bite jemda sve
sa verasje ces ticu suna smupje
rajvoSa limvo te!
S' istoka, PA ŠTA?!?!?!
Dzemal Berberovic #23 Leon Benko #21 Alen Skoro #7
Casper_kb wrote:Suplja ko mlijeko ide, np. slikao sada nadimke pa kad opet neko od "smrtnika"dobije za iste ban, ima da ih ovdje stavim 10.
Drug ne znam kakve tebe teorije zavjere muce, meni glava puca i ne mogu traziti te postove. Usao u cp i pregledao prijave, banovao jedan nik. Jel ti bilo tesko prijaviti ili nisi htio da bi sad mogao reci da ima privilegovanih ili sta?

Ja te drzim na nisanu, pazi se 

Smaja! wrote:VEDOpitar wrote:Prekrsio pravilo nevrijedjanja igracapa kakvi god bili
Pa to, svako ponasanje pa i dolicno nosi svoju kaznu.Samim tim sto sutis, stetis Sarajevu sto za sobom nosi direktne konsekvence
Mi koji sutimo smo rak rana ovog kluba, lige, drzave, pa i foruma

VEDOpitar wrote:Smaja! wrote:VEDOpitar wrote:Prekrsio pravilo nevrijedjanja igracapa kakvi god bili
Pa to, svako ponasanje pa i dolicno nosi svoju kaznu.Samim tim sto sutis, stetis Sarajevu sto za sobom nosi direktne konsekvence
Mi koji sutimo smo rak rana ovog kluba, lige, drzave, pa i foruma![]()
Sve znaš

Casper_kb wrote:Semir! wrote:Molim te brojeiv banuj me, nek mu bude duša na mjestu. Mora da je pogodilo jadnog Zlatana iz Kalesije, sad zbog mojih postova i nadimaka on će jadan imati pritisak, neće nijedan dati do kraja sezone, ni iz penala.
To ti nesto na moj racun?
Ma jok.
Merso oprosti !!!