Forum
Re: Forum
zgadio mi lik igricu
znam ko nece gledati stream sljedeci put

- tarpi do bagro
- FKS U SRCU
MCMXLVI wrote:zgadio mi lik igricu
Koliko smo vas zgazili, poceo temu fulati..
Mrzim hitmana, mikiSa, BenkuMersudina, Anonimnog i Tastaturu!
I ja kontam kakva sad igrica, sta je ovo... na ovoj temi danas bas nista normalno.Prvo Manjerka ne moze dvije kako treba sastaviti, pa onda Vedu strah da ne zapali Kakanj, a sad jos i ovaj o nekakvim igricama 

Zauvijek u svojim srcima, brata cuva bordo armija.
- tarpi do bagro
- FKS U SRCU
AragornX wrote:I ja kontam kakva sad igrica, sta je ovo... na ovoj temi danas bas nista normalno.Prvo Manjerka ne moze dvije kako treba sastaviti, pa onda Vedu strah da ne zapali Kakanj, a sad jos i ovaj o nekakvim igricama
Zglajzali.

Mrzim hitmana, mikiSa, BenkuMersudina, Anonimnog i Tastaturu!
Samo pitanje, danas kad se nasim igracima dijele epiteti (tj. "nadimci" ) nije za bana al' nekada jeste?
P.S. Slazem se sa epitetima i nadimcima, samo me zanima kako sada nije za bana? Jel' to ima neko vrijeme kad se moze a kad se ne moze?
P.S. Slazem se sa epitetima i nadimcima, samo me zanima kako sada nije za bana? Jel' to ima neko vrijeme kad se moze a kad se ne moze?
Ja limvo limvo limvo mosa bete
i mosa bite bite bite jemda sve
sa verasje ces ticu suna smupje
rajvoSa limvo te!
S' istoka, PA ŠTA?!?!?!
Dzemal Berberovic #23 Leon Benko #21 Alen Skoro #7
rajvoSa limvo te!
S' istoka, PA ŠTA?!?!?!
Casper_kb wrote:Samo pitanje, danas kad se nasim igracima dijele epiteti (tj. "nadimci" ) nije za bana al' nekada jeste?
extraball 7 dana
Ovaj je sankcionisan na asistenciju dvojice clanova. Ti ako mislis da cu ja doci sa onakve tekme i na tenane proucavati postove i gledati ko je koga kako nazvao i sankcionisati zajebo si se

Suplja ko mlijeko ide, np. slikao sada nadimke pa kad opet neko od "smrtnika"dobije za iste ban, ima da ih ovdje stavim 10. 

Ja limvo limvo limvo mosa bete
rajvoSa limvo te!
S' istoka, PA ŠTA?!?!?!
rajvoSa limvo te!
S' istoka, PA ŠTA?!?!?!
Molim te brojeiv banuj me, nek mu bude duša na mjestu. Mora da je pogodilo jadnog Zlatana iz Kalesije, sad zbog mojih postova i nadimaka on će jadan imati pritisak, neće nijedan dati do kraja sezone, ni iz penala.
Merso oprosti !!!
Semir! wrote:Molim te brojeiv banuj me, nek mu bude duša na mjestu. Mora da je pogodilo jadnog Zlatana iz Kalesije, sad zbog mojih postova i nadimaka on će jadan imati pritisak, neće nijedan dati do kraja sezone, ni iz penala.
Kad krene da puca, ta sekunda postat ce vjecnost.A u toj vjecnosti u dubini podsvijesti nadoci ce mu komplimenti Semira s foruma.Naredne sekunde, ta vjecnost zavrsava, a Merso fula loptu