Ma ko da gledam nece me poslije danasnje tekme smirit ni da 3 onakve oblijecu oko mene

Sent from my SM-G920F using Tapatalk
Manjerka wrote:Kad pisem sa mob.po forumu aktivira s onase automatska korekcija rijeci , pa mi dodaje slova , nake rijeci, , polomi sese dok izbrisem.Evo i sad , ovo se dogadja samo. SaPa infom .ostali , smsa , vibera , mail.sve u redusvemu.E gledaj sta mi uradije sase posta. Pomagaj te
tarpi do bagro wrote:Manjerka wrote:Kad pisem sa mob.po forumu aktivira s onase automatska korekcija rijeci , pa mi dodaje slova , nake rijeci, , polomi sese dok izbrisem.Evo i sad , ovo se dogadja samo. SaPa infom .ostali , smsa , vibera , mail.sve u redusvemu.E gledaj sta mi uradije sase posta. Pomagaj te
Joj jedva procitah moj Manjerka.
VEDOpitar wrote:De uklonite ovaj post zivi bili, da se moralisti foruma ne pale i narednih dana.
viewtopic.php?p=995999#p995999
VEDOpitar wrote:De uklonite ovaj post zivi bili, da se moralisti foruma ne pale i narednih dana.
ultraelektrika wrote:VEDOpitar wrote:De uklonite ovaj post zivi bili, da se moralisti foruma ne pale i narednih dana.
Sad pati kad nisi na vakat o tome mislio
VEDOpitar wrote:ultraelektrika wrote:VEDOpitar wrote:De uklonite ovaj post zivi bili, da se moralisti foruma ne pale i narednih dana.
Sad pati kad nisi na vakat o tome mislio
Necu ja patiti, nego oni.Smijem glavu dati da ako zijanimo, naci ce se neki genijalac da objasni kako smo ih mi s foruma nalozili